Ar ko sākt, lai paaugstinātu mājokļa energoefektivitāti? Remonts

Ar ko sākt, lai paaugstinātu mājokļa energoefektivitāti?

Piektdiena, 1 oktobrī, 2021

Elektrum Energoefektivitātes centra eksperti atgādina, ka mājokļa remonts vai tā būvniecība ir vērienīgs projekts. Lai ieguldījums atmaksātos un izdotos samazināt enerģijas patēriņu, būtiski ir padarīt mājokli energoefektīvāku. 

Par mājokļa energoefektivitāti iespējams domāt dažādos līmeņos. Sākot ar LED spuldzēm, viedajiem termostatiem un automātisko klimata kontroli līdz pat logu nomaiņai, siltināšanai, ilgtspējīgu materiālu izvēlei un saules paneļu uzstādīšanai


Elektrum Energoefektivitātes centra speciālists Toms Lācis atgādina, ka visvairāk enerģiju ēkās patērē apkure, ūdens uzsildīšana, kondicionēšana un ventilācija. 

Ja vēl esat ceļā uz sava mājokļa energoefektivitātes paaugstināšanu, iesakām iepazīties ar Elektrum energoefektivitātes ekspertu sagatavotajiem ieteikumiem, kā uzlabot mājokļa energoefektivitāti.

Papildu iesakām noskatīties arī Elektrum Energoefektivitātes centra semināru arhīvā pieejamo vebināru "Kā rūpēties par ēku ilgmūžību?", kurā uzzināsiet par daudzdzīvokļu namu būvniecības procesa niansēm un risinājumiem, kā arī par ekspluatācijas periodā veicamajiem darbiem un brīdinājumiem, kam pievērst uzmanību.

Ilze Balcerbule @user_3213148
https://www.buvbaze.lv/user_3213148/
5 gadu 8 mēnešu 22 dienas portālā
Bija online 5 stundas pirms
Meklētājs būvniecības nozarē