Hi-tech stils intejerā Aktuālie padomi

Hi-tech stils intejerā

Ceturtdiena, 27 jūlijā, 2017

Hi-tech stils radāS jau 70's gados pagajušajā simtgadē, bet savu popularitāti nav zaudējies vēl joprojām. Šāds stils raksturojas ar dinamiskumu, orģinālitāti, ērtībām un mūsdienīgumu komfortu. Tie, kas mīl jaunas tehnoloģijas un kretīvas idejas, šo stilu novertē visvairāk.

Raksturīgākās iezīmes hi-tech stilā

Tiek izmantotas mūsdienīgas mēbeles, tehnoloģijas, jauni materiāli un interjera priekšmeti. Virtuves iekartas un mēbeles ir saskaņotas. Taisnās un parastas līnijas. Tada interjēra stilā neiederēsies galds ar masīvām, izliektām kājām. 

Hi-tech stila krāsas: melna, baltā un visi pelekie toņi. Parējos toņus pēc iespējas neizvēlas. Tāpat koka materiālu interjerā neizvēlas, savukart, metāla, plastmasas, stikla, ķieģeļu materiālus izmanto pēc iespējas vairāk.

Atšķirīgais hi-tech stilā

Iepriekš nosauktais raksturojums veido telpas dizainu un izkārtojumu. Skapīši un plaukti tiek paslēpti šada veida interjera stilā. Šī veida interjera dizaina stilā mēbeles ir izbīdamamajam atvilknem un durvīm, un visas metāliskās nokrasās. Nepieciešams daudz gaismas: dabīgā un mākslīgā - sienas, griesti, un pat grīdas lampas. Aksesuarus telpās liek ļoti maz, vislabak, ja tos izvēlēties avagarda stilā, bet fotogrāfijas pie sienas liek melnbaltās krāsās.  

Komunikāciju vadi šādos stilos atstājami redzamos veidos. Virtuves iekartas un televīzors ir viens no jaunakajiem, jo visa dizaina pamatā, galvenokārt, sastāv no šīm iekārtām.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas