Automatizētā metālapstrāde Latvijā Ziņas

Automatizētā metālapstrāde Latvijā

Trešdiena, 12 jūlijā, 2017

 

"Lai gan cenas un kvalitātes attiecībai bija izšķirošais faktors, Mūs patīkami pārsteidza firmas Voortman kompetence un padomi mūsu ražotnes izveidei."

-SIA Cutcentre pārstāvis

Uzdevums: Apgādāt 10.000 m2 ražotni ar modernu aprīkojumu ar mērķi sasniegt augstāko iespējamo produktivitātes līmeni.
Risinājums: Voortman piedāvāja ne tikai aprīkojumu, bet arī palīdzēja izstrādāt efektīvu darba-plūsmu un ražošanas procesus. Veidojot centralizētu ražošanas plūsmu apkārt centrālajam veltņa konveijeram un savstarpēji savienojot tehniku ar šo konveijeru un vairākiem savstarpēji savienotiem piegādes ceļiem, Voortman radīja izkārtojumu, kas nodrošina optimālākos rezultātus. Produkciju var iekraut vienā veltņa konveijerā no katras zāles puses un sistēma automātiski transportēs produkciju un pareizo iekārtu.

 

 

Informācija uz iekārtām tiek padota no programmas Tekla Structures’– līderis tērauda konstrukciju modelēšanā un detalizēšanā. Pēc modeļa izstrādes informācija uz iekārtām, piemēram Vormann, tiek padota izmantojot NC failus (DSTV formātā), kas nodrošina informācijas patiesumu un pareizību- izslēdzot risku informācijas interpretācijai. ‘Tekla Structures’ sadarbojas ar vadošajām MIS (Management Information Systems)  rasošanas organizēšanas programmām, piemēram ‘Steel Structures’, atvieglojot informācijas apmaiņu un ievadi.

 

 

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 25 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē