Veļas mazgājamās mašinas remonts ātri, kvalitatīvi un nedārgi Remonts

Veļas mazgājamās mašinas remonts ātri, kvalitatīvi un nedārgi

Trešdiena, 6 janvārī, 2021

Kad sadzīves tehnika sabojājas, visi mājsaimniecības darbi apstājas. Jūs to nevarat atlikt vēlāk, it īpaši, ja runa ir par veļas mašīnu - jums vienmēr ir jāmazgā drēbes. Pašiem patstāvīgi ar to tikt galā nav iespējamsbez īpašām prasmēm.

Zvanot uz remonta uzņēmumu, jūs, visticamāk, dzirdēsiet, ka meistari ir aizņemti un jums jāgaida. Un veļas mazgājamās mašīnas remonta cenas noteikti nebūs iepriecinošas. Kurp doties šajā gadījumā? Izlasi rakstu līdz beigām un uzzināsi!

Veļas  mašīnu galvenie trauējumi.

Veļas mazgājamās mašīnas ir vispopulārākā tehnika. Pareizi ekspluatējot, tā kalpos ilgāk, tāpēc to remontēt vajadzētu profesionālim. Kādi ir galvenie traucējumi veļas mazgājamām mašīnām?

Woman uses a washing machine in the kitchen Free Photo

1. Nav ūdens novadīšanas. Visbiežākais iemesls tam ir  aizsprostojums, kuru var viegli novērst. Ja tas nav aizsprostojums, jums jāgriežas pie profesionāļiem. Iemesls var būt sūkņa (iztukšošanas sūkņa) kļūme. Tas izpaužas tādējādi, ka sūknis vienkārši neiedarbojas zem ūdens spiediena.

2. Veļas mazgājamās mašīnas cilindrs negriežas. Tam var būt vairāki iemesli:

  • Cilindra piedziņas siksnas plīsums;
  • Elektroniskā bloka bojājums, kas     atbildīgs par dzinēja vadību;
  • Dzinēja nodilums laika gaitā. Labāk neveiciet remontu pats;
  • Motora izdegšana (rotora / statora tinums). Šajā gadījumā būs nepieciešama nomaiņa;
  • Fiziskais gultņu nodilums. Agrāk vai vēlāk josta vai nu saplīsīs, vai atdalīsies.

3. Ūdens zem veļas mazgājamās mašīnas. Var noplūst ūdens ieplūdes šļūtene vai lūzt manšete. Sūknis var noplūst nolietota iepakojuma dēļ.

4. Notiek nepārtraukta ūdens pieplūdums. Šajā gadījumā ir iespējams viens no diviem iemesliem. Ja veļas mašīna ir ieslēgta, steidzami jāpārbauda notekas šļūtenes līkuma līmenis. Augstumam virs grīdas līmeņa nedrīkst būt mazākam par 60 cm. Ja tas ir izslēgts, visticamāk, ūdens piepildīšanās cēlonis ir ūdens piepildīšanas elektromagnētiskā vārsta darbības traucējumi.

5. Nav uzsildīšanas. Galvenais iemesls ir sildelementa (sildelementa) izdegšana. Turklāt apkures sensors var būt bojāts.

6. Veļas mašīna nedarbojas. Var būt problēmas ar tīkla filtru vai lūkas virmas bloķēšanas ierīci. Barošanas poga var būt arī kļūdaina. Pirms sākat paniku, jāpārbauda visas šīs iespējas.

7. Pastāvīgi izsit mašīnu. Droši vien izsista elektroinstalācija. Arī sildelementa (sildelementa) izdegšana kļūst par izplatītu cēloni. Vēl viens iemesls ir tas, ka mašīna vienkārši nespēj izturēt slodzi. Ja tas notiek, ieslēdzot veļas mašīnu, ieteicams piezvanīt meistaram. Gadījumā, ja kontaktdakšas turpinās izsitas, jums būs jāaicina elektriķis.

8. Blakus skaņu izskats. Visticamāk, veļas mašīnā ir iekļuvis svešs priekšmets vai gultnis ir nolietojies. Ja gultnis neizdodas, eļļas blīvējums ir jānomaina, jo ir zināms, ka sākotnēji eļļas blīvējums ir nolietojies, un tikai tad ūdens nonāk gultņa iekšpusē, un nodiluma pakāpe ievērojami palielinās. Kā to noteikt? Tas ir vienkārši - noņemot aizmugurējo vai sānu vāciņu (atkarībā no vertikālās vai priekšējās iekraušanas). Uz tvertnes sienas būs skaidri redzamas sarūsējušas svītras lielos daudzumos.

Washer. inside the washing machine. Free Photo

Ļoti ieteicams un pat aizliegts turpmāk izmantot veļas mazgājamo mašīnu ar līdzīgām problēmām. Jo ātrāk ir iespējams diagnosticēt un novērst problēmas cēloņus, jo vienkāršāks būs remonta process, un jo mazāk ticams, ka veļas mazgājamā mašīna atkal sabojāsies visnepiemērotākajā brīdī.

Tagad atliek izdomāt, kur pasūtīt veļas mazgājamās mašīnas remontu mājās, lai tas būtu ātrs, nedārgi un droši.

Labākie veļas mazgājamo mašīnu meistari - AnyDo biržā!

Ja vēlaties, lai veļas mašīna daudzus gadus pēc remonta jums uzticīgi kalpotu, pie veļas mašīnu meistara izvēles, neizturieties pret to nolaidīgi. Daudzi servisa centri, īpaši lielie, nedod garantijas par paveikto darbu vai arī saliek tādas cenas, ka labāk visā tikt skaidrībā  pašiem vai vērsties pēc palīdzības pie draugiem.

Ja jums ir nepieciešams remonts veļas mašīnai mājās Rīgā vai kādā citā Latvijas pilsētā, iesakām apmeklēt AnyDo vietni. Šeit ir reģistrēti pieredzējuši sadzīves tehnikas meistari, kas strādā paši, tāpēc pakalpojumu cenas vienmēr ir zemākas nekā specializētajos centros.

Upset woman doing laundry portrait Free Photo

Ja vēlaties uzzināt par darba kvalitāti, izlasiet pārskatus un pievērsiet uzmanību speciālista vērtējumam. Katrs meistars tiek pārbaudīts reģistrācijas laikā, un nevienam nav iespēju nopirkt vai „uzpūst” atsauksmes, kā to bieži dara servisa centri - AnyDo vietnē tas vienkārši nav iespējams. Tā ir mūsu unikalitāte un liela priekšrocība!

Meistari strādā visā Latvijā un piedāvā:

Pierakstīšanās platformā ir vienkārša, un jums nekas nav jāmaksā. Ja jums ir kādas problēmas, mēs vienmēr sazināmies un parādīsim, kā rīkoties ar pakalpojumu.

Veidojot pasūtījumu, sīki aprakstiet problēmu, norādiet izmaksas (ja jūs zināt), darba noteikumus un gaidiet atbildes - nekas cits nav jādara!

Mother and daughter in a bathroom near wash mashine Free Photo

Uzticot darbu AnyDo meistariem, jūs saņemat ne tikai kvalitatīvu remontu par zemām izmaksām, bet arī garantiju, kā arī atbrīvojaties no nepieciešamības patstāvīgi meklēt veļas mazgājamās mašīnas detaļas.

Anydo Lv @anydolv
https://www.buvbaze.lv/anydolv/
3 gadi 8 mēnešu 1 diena portālā
Bija online 21 martā 09:55
Meklētājs būvniecības nozarē