Nozare svarīga visai ekonomikai Ziņas

Nozare svarīga visai ekonomikai

Pirmdiena, 10 augustā, 2020

Nozares augstākā apbalvojuma Būvindustrijas lielā balva atbalstītāji aicina pieteikt vērtēšanai gan profesionāļu, gan studentu veikumu.



“Būvniecība ir pati svarīgākā nozare ekonomikā, bet īpaši nozīmīga tā ir pašlaik, kad valsts un visa pasaule cīnās ar nepieredzētu ārkārtas situāciju un ekonomikas krīzi. Būvindustrijas lielā balva vienmēr ir bijis svarīgs notikums valsts attīstībā. Būvniecības nozares ieguldījumu valsts ekonomikā atzinīgi novērtējis Latvijas Valsts prezidents. Ir svarīgi apbalvošanai izvirzīt pašus labākos speciālistus, kuri savu mūžu un zināšanas atdevuši būvniecības nozarei. Tikpat nozīmīgi ir novērtēt jaunos būvniecības nozares speciālistus, kas ir mūsu darba turpinātāji un valsts ekonomikas virzītāji. Labāko speciālistu sumināšana ir pateicība par ieguldīto darbu un iedvesmas avots jaunajiem speciālistiem,” pauž Pēteris Gode, Būvniecības valsts kontroles biroja ekspertu sektora vecākais speciālists.



“Būvniecība ir joma, kurā ieguldīto darbu bieži vien neredzam gan tāpēc, ka drošību un komfortu pierodam uztvert kā pašsaprotamu, gan arī tāpēc, ka ļoti daudz no padarītā un idejām paliek ikdienas lietotājiem neredzams. Tieši tāpēc pieteikums nozares profesionāļu balvai ir nemainīgi svarīgs – tas ir labs atgādinājums pārējai sabiedrībai novērtēt mūsu darbu, ieguldīto enerģiju un zināšanas, kā arī pamudinājums mums pašiem profesionalitātes latiņu censties turēt pēc iespējas augstāk, neaizmirstot lepoties un just gandarījumu par labi padarītu darbu,” saka Gunārs Valdmanis, Latvijas Enerģētiķu un energobūvnieku asociācijas (LEEA) izpilddirektors.



“Būvniecībai ir milzīga loma valsts tautsaimniecībā, tā veido un uztur mūsu dzīves telpas kvalitāti, kā arī ir viens no svarīgākajiem valsts izaugsmes rādītājiem. Tā ir publiski redzamākā nozare, un aiz redzamās daļas stāv cilvēks – nozares profesionālis. Būvindustrijas lielā balva ir lielisks veids, kā pateikt paldies tiem nozares profesionāļiem, kas pašaizliedzīgi, izmantojot zināšanas un pieredzi, ir sasnieguši lieliskus rezultātus. Turēsim godā un sumināsim šos ļaudis!” aicina Armands Ābele, SIA A. Ābeles inženieru birojs valdes loceklis, LEEA valdes loceklis.


Līdz 15.septembrim piesakiet augstajam apbalvojumam Būvindustrijas lielā balva gan studentus, gan jau praktizējošus kolēģus un sadarbības partnerus, kā arī seniorus. Vairāk informācijas – http://lielabalva.lv/balva/#nolikums.

Būvindustrijas lielā balva 2020 notiek, pateicoties galvenajam partnerim Bauroc, sadarbības partneriem Knauf, Peri, Paroc, ThermoWhite, Primekss, CMB, atbalstītājiem: RERE grupa, Sakret, Ramirent, Velux Latvia, kā arī mediju partneriem – žurnālam Būvinženieris, būvlaukums.lv, buvbaze.lv, abc.lv, building.lv, Laiks Mājai.

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 11 mēnešu 9 dienu portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē