Skates Gada labākā būve Latvijā 2019 rezultātus paziņos internetā Ziņas

Skates Gada labākā būve Latvijā 2019 rezultātus paziņos internetā

Ceturtdiena, 16 aprīlī, 2020

Skate “Gada labākā būve Latvijā 2019” sadarbībā ar “PERI” līdz šī gada 13.martam notika, kā ierasts katru gadu, taču 2.aprīlī plānoto apbalvošanas ceremoniju atcēlām, ņemot vērā Ministru kabineta noteikto ārkārtas situāciju vīrusa Covid-19 izplatības ierobežošanai. Tomēr skates žūrija savu darbu ir paveikusi, apskatot un novērtējot vairāk nekā 80 skatei pieteiktās būves visā Latvijā un 41 no tām – skates finālā.

Skates “Gada labākā būve Latvijā 2019” sadarbībā ar “PERI” balvu ieguvējus paziņosim videosižetā internetā piektdien, 17.aprīlī. Pāris dienu pirms tam paziņosim konkrētu laiku, vietni un veidu, kā jūs aicināsim uz tikšanos neklātienē, lai uzzinātu 2019. gada labākās būves Latvijā un skates balvu ieguvējus.

Informāciju nosūtīsim jums e-pastā, taču lūdzam sekot līdzi arī jaunumiem www.gadabuve.lv un www.facebook/gadabuve

Skati “Gada labākā būve Latvijā 2019” organizē Latvijas Būvnieku asociācija, Latvijas Būvinženieru savienība un 16 būvnieku profesionālās organizācijas sadarbībā ar nozares publiskās pārvaldes institūcijām, Būvniecības valsts kontroles biroju, Latvijas Pašvaldību savienību, Rīgas Tehnisko universitāti, Latvijas Lauksaimniecības universitāti, RISEBA FAD un nozares žurnālu “Būvinženieris”. Skate “Gada labākā būve Latvijā 2019” notiek, pateicoties ģenerālsponsoram “PERI” un sponsoriem “Tikkurila”, “Saint-Gobain”, “BIM Solutions”, “Norma S”, “Mapei”, “MiTek” un “S.B.C”.

Skates informatīvie atbalstītāji: abc.lv, building.lv, buvbaze.lv, nozares žurnāls “Būvinženieris”, būvlaukums.lv, City24.lv, LETA, nozare.lv, Rīga TV24, tvnet.lv.

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 11 mēnešu 3 dienas portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē