Infrasarkanais sildītājs ar stikla virsmu Aktuālie padomi

Infrasarkanais sildītājs ar stikla virsmu

Otrdiena, 19 novembrī, 2019

Sundirect GD-Plus infrasarkanais sildītājs ar stikla virsmu ir izgatavots no augstas  drošības keramikas stikla, apvienojot izsmalcinātu dizainu un optimālu apkures veiktspēju. Keramikas stikla virsma ļauj caurplūst vairāk infrasarkano staru, salīdzinot ar parasto drošības stiklu. Tie ir pieejami koši melnā un dzidri baltā krāsā. Šim infrasarkanā stikla sildītājam ir IP44 aizsardzības klase, tāpēc to var izmantot vannas istabās. Kopā ar nerūsējošā tērauda dvieļu turētaju šo stikla infrasarkano staru sildīšanas paneli pēc izvēles var izmantot arī kā dvieļu žāvētāju.
www.sundirec.lv​​​
Sundirect  infrasarkanajiem sildītājiem ar stikla virsmu ir silikona stieples sildelements, kura siltuma pretestība ir līdz 200 ° C, kā rezultātā palielinās izturība. Sildelements ir ļoti izolēts, padarot to ļoti drošu. Sundirect sērijas stikla infrasarkano staru paneļu sildītājs ir izolēts ar diviem augstas temperatūras stikla šķiedras slāņiem, kas nodrošina minimālus siltuma zudumus aizmugurē. Pulēts tērauda atstarotājs optimizē apkures veiktspēju, atstarojot infrasarkanos starus priekšā. GD-Plus sērijai ir Easy-Fit montāžas risinājums, kas nodrošina vieglu un drošu montāžu.
www.sundirect.lv
Sundirect infrasarkanie sildītaji ar stikla virsmu ir pieejami trīs jaudās 400, 600, 800W un trīs izmēros 66 x 66 , 60 x 100 , 70 x 130cm, kas atbilst visām nepieciešamajām vajadzībām, nodrošinot, ka izmēri un jauda būs vairāk nekā optimāli jūsu pieprasijumam..Sundirect infrasarkanie sildītāji ar stikla virsmu ir paredzēti lietošanai pie sienas un ir pievilcīgs papildinājums gan komerciālam, gan mājas interjeram. Šie sildītāji ir īpaši plāni, tikai 20 mm dziļumā un ar sienas stiprinājumu 45mm. Uz visām vadības ierīcēm attiecas 2 gadu garantija, bet infrasarkanajiem sildītājiem - 5 gadu garantija.
www.sundirect.lv
Iebūvēts termostata uztvērējs
Sundirect GD-Plus sērijai ir iebūvēts termostata uztvērējs paneļa aizmugurē, kas komunicē ar Sundirect viedajām apkures vadības sistēmām - Smart1.0 / Smart1.0 Pro / Smart Plug. Šie infrasarkanie sildītāji ar stikla virsmu pilnībā atbilst ES ErP regulai (Ekodizaina direktīvai). Mēs arī piedāvājam savienojuma režīmu mūsu uztvērējā, kas ļauj jums izveidot savienojumu ar savām ēku pārvaldības sistēmām, ja tādas ir pieejamas. Uzziniet vairāk par ES ErP regulu mūsu iepriekšējās publikācijās.
www.sundirect.lv

Bezvadu termostats ar Wi-Fi,Sundirect Smart Plug.
Lai apmierinātu smart Wi-Fi vadības pieprasījumu Sundirect izstrādāja Smart Plug wi-fi termostatu, inovatīvu vadības risinājumu, kas īpaši izstrādāts darbam ar visiem Sundirect “Plus” diapazona infrasarkano paneļu sildītājiem. Galvenokārt Wi-Fi termostati prasa uzstādīšanu tīklā, jo termostatam ir nepārtraukti nepieciešams elektro pieslēgums. Lielākā daļa galalietotāju paši nevar veikt elektro pieslēguma uzstādīšanu, jo viņiem ir nepieciešama elektriķa palīdzība. Sundirect Smart Plug wi-fi termostatu vienkārši pievienojiet elektrotīkla kontaktligzdai un jūs varat sākt brīvi pārvaldīt savu infrasarkano paneļu sildītāju bez jebkādiem cietiem vadiem.

www.sundirect.lv​​​
Sundirect Smart Plug piedāvā modernu dizainu ar akrila virsmu un skārienekrānu, kas ļauj jums veikt vienkāršu, bet visu nepieciešamo temperatūras kontroli. Izmantojot aplikāciju Sundirect Smart App, jūs varat izveidot sarežģītākas apkures programmas, izmantojot dažādus darbības režīmus. Visa izveidotā sistēma ir ļoti vienkārša un aizņem tikai dažas minūtes. Jūs ar to varat ietaupīt aptuveni 25% enerģijas, izmantojot Smart Plug, salīdzinot ar pamata apkures termostatu. Kontroles attālums: 35m bez šķēršļiem. Vadības bloks: viens viedais spraudnis var kontrolēt vairākus Plus paneļus, ja atrodas sakaru pieejamā attālumā.​www.sundirect.lv​​​
Funkcijas.
Wi-Fi kontrole, izmantojot APP Sundirect Wi-Fi funkcija ļauj jums attāli kontrolēt savus infrasarkanos paneļu sildītājus no jebkuras IOS vai Android ierīces. Jūs varat viegli kontrolēt sildītāja statusu un mainīt iestatījumu no sava viedtālruņa vai planšetdatora. Wi-Fi apkures kontrole ļauj jums ietaupīt līdz pat 10% enerģijas.

7dienu programma Šī funkcija ļauj Jums iestatīt savu apkures grafiku katrai nedēļas dienai. Izmantojiet dažādus temperatūras iestatījumus, piemēram, ja Jūs esat mājās, strādājiet vai dodieties gulēt. Ar Sundirect 7 dienu programmu var ietaupīt līdz pat 15% enerģijas, salīdzinot ar manuālajām vadības sistēmām..

Brīvdienu režīms Ieslēdziet infrasarkanos paneļu sildītājus brīvdienu režīmā, izmantojot atpakaļ-skaitīšanas taimeri, ja jūs neesat telpās uz ilgu laiku. Infrasarkanie paneļu sildītāji minimāli sildīs māju, tas ļaus Jums ziemas laikā izvairīties no sasaldētām caurulēm un lieka enerģijas patēriņa.
www.sundirect.lv​​​

Laimonis Klaperis @spt_dizains
Valdes loceklis
6 gadu 1 mēnesis 30 dienu portālā
Bija online 16 oktobrī 23:25
Meklētājs būvniecības nozarē