PADOMI: Infrasarkano staru vannas istabas sildītāji Aktuālie padomi

PADOMI: Infrasarkano staru vannas istabas sildītāji

Pirmdiena, 19 martā, 2018

Infrasarkano staru vannas istabas sildītāji: kāpēc jums vajadzētu tos lietot un kāds ir piemērots jūsu vannas istabai?

Infrasarkanie vannas istabas sildītāji nodrošina SPA līdzīgu klimatu un taupa telpu un enerģiju. Bet kādi infrasarkanie sildītāji ir piemēroti jūsu vannas istabai? Kādas ir to priekšrocības un kā izvēlēties infrasarkano staru vannas istabas sildītājus? Zemāk lasiet... viss, kas jums jāzina par to, kā pareizi lietot infrasarkano staru vannas istabas sildītājus. Neatkarīgi no tā vai tā ir papildus, vai galvenā apkure, infrasarkano staru vannas istabas sildītāji rada perfektu labsajūtu, oāzi jūsu mājās.

6 iemesli, kāpēc jums vajadzētu izmantot infrasarkano staru vannas istabas sildītājus:
1. Ietaupiet vietu: ar dažādu infrasarkano staru paneļu sildītāju dizainu un montāžas iespējām tie perfekti integrējas katrā vannas istabā. Spoguļi un stikla sildītāji ar dvieļu turētājiem atbilst divām funkcijām un izskatās eleganti katrā vannas istabā. Infrasarkanie griestu sildītāji ar to balto dizainu ir gandrīz nemanāmi un ideāli piemēroti mazām vannas istabām.


2. Pelējuma novēršana. Īpaši slapjās telpās, piemēram, vannas istabās, pelējums sienās ir diezgan bieži.Tradicionālie apkures sildītāji uzsilda gaisu un atstāj sienas/grīdas aukstas. Infrasarkanā paneļa sildītājiem uzsilstot, tie izžāvē sienas, nevis gaisu, padarot to par ideālu līdzekli pelējuma novēršanai.

3. Viegla uzstādīšana: Infrasarkanos sildītājus ir ļoti viegli uzstādīt,  tāpat tos var viegli iesaiņot un pārvietot . Pateicoties plug & play principam , infrasarkano staru sildītāju var uzstādīt 15 min bez sarežģītiem instrumentiem vai speciālista palīdzības.

4. Labsajūtas sajūta: infrasarkanais starojums izstaro C staru un uzsilda telpas objektus, ķermeņus bez gaisa sasilšanas. Īpaši relaksējoša, neticami iepriecinoša siltuma absorbcija ādā, kā pavasara dienā siltajos saules staros.

5. Enerģijas taupīšana: infrasarkanie sildītāji patērē maz enerģijas salīdzinājumā ar citiem elektriskiem sildītājiem, un pateicoties spējai precīzi kontrolēt temperatūru ar moderniem termostatiem, tie patērē mazāk enerģijas nekā daudzas citas apkures sistēmas. Uzsildot objektus telpā nevis gaisu , tiem ir tikai minimāls siltuma zudums, kad jūs atrodaties telpā.

6. Nav tehniskās apkopes: infrasarkanā sildītāja apkurei nav nepieciešama apkope.


Infrasarkanais vannas istabas sildītājs kā papildu siltuma avots

Ja jums jau ir vannas istabā esošs sildītājs, bet rudenī un pavasarī meklējat izdevīgāku risinājumu vai ja jūsu apkure nav pietiekami jaudīga, vannas istabas infrasarkanais sildītājs būs ideāli piemērots jums. Jūs varat izmantot sildītāju īsos laika periodos, neizslēdzot visas mājas apkures sistēmu, ietaupot daudz enerģijas un sekojoši arī izmaksas. Izmantojiet spoguļa sildītāju vai dvieļu sildītāju, tas lieliski iekļausies jūsu vannas istabas dizainā.


Infrasarkano staru vannas istabas sildītājs kā galvenā apkures sistēma.
Infrasarkano staru vannas istabas sildītāji  kļūst arvien populārāka telpu apkures alternatīva ne tikai pateicoties savām enerģijas taupīšanas īpašībām, bet arī tāpēc, ka nodrošina veselīgu un komfortablu istabas temperatūru (infrasarkanais starojums (C starojums)). Parastie sildītāji uzsilda gaisu, izraisot tā cirkulāciju un pacelšanos līdz griestiem. Infrasarkanie sildītāji tā vietā sasilda vienmērīgi jūsu ķermeni un apkārtējos objektus

Infrasarkano staru vannas sildītāji: cik daudz vatu ir vajadzīgs?
Vannas istabās jābūt aptuveni 4 grādiem virs normas temperatūras un tas tiek uztverts kā patīkams iekšējais klimats. Tādējādi, jums vajadzētu izvēlēties vannas istabas infrasarkano staru sildītāju, kas ir jaudīgāki nekā infrasarkano paneļu sildītāji dzīvojamām telpām. Vienkārši reiziniet ar koeficientu 1,3 lai iegūtu ideālu vannas istabas temperatūru.


Sundirect infrasarkanajiem sildītājiem ir aizsardzība pret IP44 un tādēļ tos var droši izmantot vietās, kurās ir ūdens. Tā kā šī ir elektriskā ierīce, mēs mudinām jūs būt uzmanīgiem un neuzstādīt sildītāju virs vannas. Vienmēr saglabājiet drošu attālumu pret jebkuru ūdens tvertni. Tāpat arī neuzstādiet infrasarkano staru vannas sildītāju pretī logam, jo stikls nevar ļoti labi uzglabāt siltumu. Attālumam starp platību, kuru vēlaties sildīt un sildītājam jābūt ne vairāk kā 3 metriem.

Infrasarkano staru vannas istabu sildītāju enerģijas patēriņš.

Īpaši labs ir infrasarkano staru sildītājs 7m² lielai vannas istabai, piemēram,  uzstādot 500W sildītājuar spoguļa virsmu.
 Ja elektroenerģijas cena ir 0,165 € / kWh patēriņa izmaksas būs 0,0825 cents / darba stunda Iespējams, ka sildītājs darbosies apmēram 4 stundas diennaktī, kā rezultātā dienā izmaksās 0,33 €.



Vairāk informācijas https://sundirect.lv 

Kontaktinformācija: SIA “ SPT Dizains” 

Tālrunis:  29217965; 26447776

Laimonis Klaperis @spt_dizains
Valdes loceklis
6 gadu 2 mēneši portālā
Bija online 16 oktobrī 23:25
Meklētājs būvniecības nozarē