Infrasarkanie ārtelpu sildītāji Aktuālie padomi

Infrasarkanie ārtelpu sildītāji

Piektdiena, 1 novembrī, 2019

Infrasarkanie āra sildītāji ir ārkārtīgi efektīvi salīdzinājumā ar tradicionālajām konvekcijas sildīšanas metodēm to augstākās enerģijas pārveidošanas dēļ. Viņi praktiski visu patērēto elektrību pārveido efektīvā apkure, tā ka neviena enerģija netiek tērēta lieki un jūs varat būt pārliecināti, zinot, ka jūs nekad nemaksājat vairāk, nekā nepieciešams sildītāja ekspluatācijai.
Lai arī citus āra sildītāju veidus var iegādāties lētāk, to ekspluatācijas izmaksas var būt ievērojami lielākas. Gāzes terases sildītāji un tradicionālie cietā kurināmā degļi sadedzina kurināmo, lai iegūtu siltumu, kas nav īpaši efektīvs process, jo kopā ar jebkuru izmantojamo siltumu tiek radīti dažādi blakusprodukti. Bieži vien tiem nepieciešama regulāra apkope un to ieviešana var aizņemt laiku, tāpēc šīs metodes noteikti nav efektīvas laika ziņā kas jums jāparedz, rūpējoties par tām!
Halogēna vai kvarca sildītāji parasti ir mazāk efektīvi no visiem pieejamajiem infrasarkanajiem sildītājiem, jo tie pārvērš daļu šīs enerģijas gaismā. Tomēr tie nodrošina tūlītēju siltumu, ko var sajust ieslēgšanas brīdī.
www.sundirect.lv
Ārtelpu infrasarkanajiem sildītājiem ir ļoti svarīgs IP reitings tas ir standarts, ko izmanto, lai norādītu aizsardzības līmeni, ko elektroierīce piedāvā pret cietvielu vai ūdens iekļūšanu. Iespējams, ka jūs jau esat redzējis tādus vērtējumus kā “IP20” vai “IP65”
IP reitinga pirmais cipars norāda aizsardzības līmeni pret cietām vielām, bet otrais cipars norāda aizsardzības līmeni pret ūdeni. Jums nepieciešamais IP vērtējums ir pilnībā atkarīgs no tā, kur jūs plānojat uzstādīt savu infrasarkano staru sildītāju. Sildītājam, ko izmanto tipiskā iekštelpu instalācijā, parasti būs nepieciešama tikai pamata aizsardzība, tāpēc, iespējams, jums pietiek ar IP20 novērtētu produktu. IP20 neliecina par aizsardzību pret ūdeni un ierobežotu iekļūšanu cietos priekšmetos (piemēram, pirkstos).
Tomēr sildītājam, kas tiks pastāvīgi uzstādīts ārpusē, būs nepieciešams IP vērtējums, kas nodrošina tā pienācīgu aizsardzību pret ārējiem elementiem. Parasti mēs iesakām tipiskai āra instalācijai uzstādīt sildītāju ar vismaz IP65 pakāpi, jo šis vērtējums norāda, ka produkts ir aizsargāts pret ūdens šļakatām no visām pusēm. Tas būs vairāk nekā pietiekami, lai aizsargātu pret normālu nokrišņu līmeni.
www.sundirect.lv​​​
Jūs, iespējams, to neaptverat, bet infrasarkanais siltums ir visapkārt, un patiesībā mūsu ķermenis pastāvīgi izstaro šāda veida starojumu. Izstarojošo siltumu izdala gandrīz visu veidu sildītāji, sākot ar radiatoriem un beidzot ar ugunskuru un mēs to sajūtam, absorbējot caur ādu un to atkārtoti izdalot atmosfērā. Infrasarkano staru sildītāju sniegtā sajūta ir līdzīga sajūtai, ko uz jūsu ādas rada saules siltums. Tas var būt vissvairāk apmierinošs siltuma veids, salīdzinot ar izstrādājumiem, kas karsējoties atdot siltumu gaisam.
Ārtelpu infrasarkanie sildītāji ir viena no videi draudzīgākajām āra teritoriju apsildīšanas metodēm, jo ​​tie lietošanas laikā nerada emisijas un gandrīz visu izmantoto enerģiju pārvērš efektīvā siltumā. Mājas vai uzņēmumi, kuriem ir pieeja saviem saules paneļiem vai vēja turbīnām, pat var baudīt pilnīgi oglekļa neitrālu apkuri, barojot savus āra sildītājus ar pašu saražoto elektrību.
www.sundirect.lv​​​
Infrasarkanie ārtelpu sildītaji ir luksusa priekšmeti, kuri nav nepieciešami mūsu ikdienas darbībai. Tomēr tas pats attiecas uz vairākiem citiem mūsu mājas elektriskajiem elementiem, piemēram, televizoriem, spēļu konsolēm un datoriem, bez kuriem daudzi no mums nevarētu iztikt. Ārtelpu infrasarkanie sildītāji piedāvā uzlabot dzīves kvalitāti, jo arvien vairāk no mums tiek mudināti izkļūt un izbaudīt labākās dienas iespējas. Uzņēmumiem ar āra zonām arī šķitīs, ka šie sildītāji veicina lielāku cilvēku plūsmu savās iestādēs, jo cilvēki dodas uz labi apsildāmām ārzonu atpūtas vietām. 
www.sundirect.lv​​​
Stilīgā un inovatīvā Sundirect SC infrasarkanā telpas apsildes sērija ir īpaši izstrādāta lielām telpām un ārzonām, piemēram, reģistratūras, veikali, viesnīcas, baznīcas, restorāni, bāri, sabiedriskās zāles, terases utt. Apsildīšanai. Augstās virsmas temperatūras dēļ infrasarkanais starojums ir efektīvāks un ļoti ātri var sasniegt telpu līdz 4 m attālumu. Maksimālās virsmas temperatūras sasniegšana prasa mazāk nekā 5 minūtes. Tā augstas temperatūras dzelzs hroma alumīnija izstarotājs darbojas virsmas temperatūrā 300-350 ° C. SC sērija neizstaro mirdzumu un tai nav nepieciešama apkope, un tas ir ideāls risinājums kvarca un halogēna sildītāju nomaiņai. SC sērijai tiek piešķirta 5 gadu garantija.
www.sundirect.lv​​​
Ārtelpu infrasarkanais sildītajs OC sērija piedāvā tikai Sundirect un ir paredzēta tikai āra sildīšanai. Tas piedāvā lielāku jaudu un koncentrētu apkuri līdz 20kvm salīdzinot ar hibrīdajiem Space Heater SC-sērijām tas ir lieliski piemērots vējainām nenosegtām āra vietām. OC sērija ir novērtēta ar IP65, padarot to ūdensnecaurlaidīgu un izmantojamu lielākajā daļā ārtelpu lietojumu.
Tā unikālais īpaši zemais oglekļa šķiedras sildelements ir galvenā atšķirība salīdzinājumā ar esošajiem āra sildītājiem tirgū, kas galvenokārt izmanto halogēnu vai kvarcu. Tas nodrošina ilgāku kalpošanas laiku un augstāku energoefektivitāti. OC sērija izstaro garo viļņu infrasarkanos (300–350 W), radot vieglu mirdzumu un mājīgu siltumu. Integrētā vadības sistēma ļauj darbināt 2 jaudas līmeņus, izmantojot vienkāršu tālvadības pulti. Visiem OC sildītājiem tiek dota 3 gadu garantija.
www.sundirect.lv​​​

Laimonis Klaperis @spt_dizains
Valdes loceklis
6 gadu 1 mēnesis 10 dienu portālā
Bija online 16 oktobrī 23:25
Meklētājs būvniecības nozarē