Būvmaisījumu ražotāja Sakret Holdings apgrozījums pirmajā pusgadā audzis par 5% Ziņas

Būvmaisījumu ražotāja Sakret Holdings apgrozījums pirmajā pusgadā audzis par 5%

Trešdiena, 7 augustā, 2019

Būvmaisījumu ražotājas AS "Sakret Holdings" konsolidētais apgrozījums 2019.gada pirmajā pusgadā ir sasniedzis 10,4 miljonus eiro, kas ir par 5% vairāk pērn šajā laika periodā, bet konsolidētais uzņēmuma peļņas rādītājs ir pieaudzis līdz 0,23 miljoniem eiro, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Lielākais apgrozījuma pieaugums novērojams Latvijā, kur SIA "Sakret" apgrozījums pieaudzis par 9%. Lietuvā un Igaunijā vērojams pieaugums "Sakret Holdings" rūpnīcās saražotās un realizētās produkcijas apjomos attiecīgi par 3% un par 2%.

"Būvniecības nozare Latvijā atkal piedzīvo uzplaukumu, un man ir īpašs prieks par dzīvojamā fonda atjaunošanu visā Latvijā - gan rekonstruējot un siltinot agrākos gados celtas ēkas, gan realizējot jaunus projektus," norādīja "Sakret Holdings" padomes priekšsēdētājs Andris Vanags.

"Sakret Holdings" 2018.gadu noslēdza ar 21,3 miljonu eiro konsolidēto apgrozījumu, kas ir par 10% lielāks nekā 2017.gadā, bet "Sakret Holdings" peļņa bija 0,4 miljoni eiro

"Sakret Holdings" ar četrām rūpnīcām ir lielākais sauso būvniecības materiālu ražotājs Baltijā. "Sakret Holdings" ir 100% Latvijas kapitāla uzņēmums un tā sastāvā ietilpst sauso un lietošanai gatavo būvmaisījumu ražošanas uzņēmumi Lietuvā, Latvijā un Igaunijā.

"Sakret Holdings" Latvijas uzņēmums SIA "Sakret" 2017.gadā strādāja ar 7,409 miljonu eiro apgrozījumu un cieta 476 047 eiro zaudējumus, liecina "Firmas.lv" informācija. 2018.gada finanšu rezultāti vēl nav publicēti.

 

Ziņas un publikācijas topas sadarbība ar būvniecības namu "Kurši"! Īstie būvmateriāli: www.kursi.lv .

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē