Meistaru veidotā vidē Ziņas

Meistaru veidotā vidē

Pirmdiena, 14 septembrī, 2020

Nozares augstākā apbalvojuma “Būvindustrijas lielā balva” atbalstītāji aicina pieteikt vērtēšanai gan profesionāļu, gan studentu veikumu.


"Ikviena cilvēka mūža gājums norit mūsu pašu veidotajā vidē, kas spēcīgi iespaido dzīves kvalitāti. Cilvēka veidotā vide ir arhitektu un būvnieku ciešas sadarbības auglis. Tieši šo profesiju misija ir radīt telpisko ietvaru visam, kas notiek ar un ap cilvēku. Tāpēc katra atzinība būvinženierim vai arhitektam ir materiālās vides kultūras radītāju darba novērtējums, kas vistiešākajā veidā attiecas uz visu sabiedrību,” uzsver Jānis Krastiņš, Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Arhitektūras un pilsētplānošanas fakultātes Arhitektūras vēstures un teorijas katedras profesors, balvas laureāts kategorijā "Mūža ieguldījums būvindustrijā".


"Dažreiz pateikt paldies ir tik grūti, tāpēc Būvindustrijas lielā balva ir unikāla iespēja pateikties kolēģiem par nozarei veltīto mūžu, izciliem rezultātiem vai studiju sasniegumiem. Ir tikai jāuzraksta motivācijas vēstule un jāpievieno nepieciešamie pielikumi! Atcerēsimies – ja to neizdarīšu es, tad ir ļoti iespējams, ka cilvēks, kuram vēlamies paust atzinību, tā arī nekad nesaņems būvindustrijas novērtējumu un gandarījumu par paveikto," atzīst profesors Mārtiņš Vilnītis, Dr. sc. ing., RTU Būvniecības inženierzinātņu fakultātes Būvražošanas katedras vadītājs.


"Vislabākajiem būvmateriāliem ir vien būvgružu vērtība, ja tie nenonāk prasmīgu profesionāļu rokās. Mums ir Meistari, ar ko lepoties! Izvirzām viņus Būvindustrijas lielajai balvai, lai pateiktos par paveikto un iedvesmotu topošos profesionāļus!" aicina Juris Grīnvalds, AS Sakret Holdings, SIA Sakret un UAB Sakret LT valdes loceklis, Būvmateriālu ražotāju asociācijas valdes loceklis, domnīcas Certus valdes loceklis.


Līdz 15.septembrim piesakiet augstajam apbalvojumam Būvindustrijas lielā balva gan studentus, gan jau praktizējošos kolēģus un sadarbības partnerus, kā arī seniorus. Vairāk informācijas http://lielabalva.lv/balva/#nolikums.

Būvindustrijas lielā balva 2020 notiek, pateicoties galvenajam partnerim Bauroc, sadarbības partneriem Knauf, PERI, Paroc, ThermoWhite, Primekss, CMB, atbalstītājiem: RERE grupa, Sakret, Ramirent, Velux Latvia, kā arī mediju partneriem – žurnālam Būvinženieris, būvlaukums.lv, buvbaze.lv, abc.lv, building.lv, Laiks Mājai.

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 11 mēnešu 2 dienas portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē