Zehnder -  vēl labāks ventilācijas risinājums! Turklāt par īpašu cenu! Nenokavē! Būvniecība

Zehnder - vēl labāks ventilācijas risinājums! Turklāt par īpašu cenu! Nenokavē!

Trešdiena, 17 jūlijā, 2019

Dažādas izvēles iespējas
Jaunums ir iekārtu dalījums pēc izmēra, turklāt tām visām ir arī lielāka gaisa caurlaides jauda. Turpmāk būs pieejamas trīs izmēru iekārtas ar optimālu gaisa plūsmas jaudas gradāciju – 350, 450 un 600 m3/h. Tas nozīmē, ka „ComfoAir Q” sērijas modeļi  ir vienlīdz piemēroti gan dzīvokļiem un ģimeņu dzīvojamām mājām, gan birojiem un ražošanas ēkām. Jaunā „Zehnder” ventilācijas sistēmu iekārta iespaido arī ar pilnībā pārveidoto korpusu. Tā nav tikai gudra mājas tehnika, bet lepojas arī ar vismodernākajiem dizaina risinājumiem. 


Izcila energoefektivitāte, liela jauda, klusa darbība
Energoefektivitāte mūsdienās ir teju galvenais, kam tiek pievērsta uzmanība, iegādājoties mājas elektrotehniku – jo mazāks enerģijas patēriņš, jo lētākas ikmēneša izmaksas. Tiek maksimāli saudzēta apkārtējā vide. Arī daudzu Eiropas valstu prasības saistībā ar energoefektivitāti kļūst arvien stingrākas. 
Pateicoties inovatīvajai ventilatoru tehnoloģijai, iekārta ir vēl energoefektīvāka nekā tās priekšgājējas. Vienlaicīgi tā ir gan jaudīgāka, gan arī klusāka. Šis fenomens tika panākts, būtiski optimizējot iekārtas iekšējās telpas izmantošanu, kas ļāva tajā izvietot lielāka izmēra siltummaiņus un ventilatorus. Jāpiebilst, ka  ventilatori „ComfoAir Q” iekārtās atbilst visaugstākajām ventilācijas un gaisa kondicionēšanas tehnoloģiju prasībām.

Vienlaicīgi tika optimizēta gaisa plūsma siltummainī – dažādie gaisa kanālu augstumi tajā nodrošina stabilu un konstantu gaisa plūsmu, kas tiek novirzīta uz ventilatoru ar minimālu gaisa pretestību. Tiek patērēts mazāk ventilatora jaudas, attiecīgi arī iekārtas kopējais enerģijas patēriņš būtiski samazinās. Savukārt gaisa plūsmas režģis optimizē gaisa plūsmu ventilatorā un vēl vairāk samazina radīto trokšņu līmeni. 
Pateicoties šo tehnoloģiju inovācijām, „ComfoAir Q” iekārtu siltumatguve jeb rekuperācija ir pat par 5% lielāka, savukārt enerģijas ietaupījums – par 10% lielāks nekā iepriekš.




Patīkams iekštelpu klimats un tīrs gaiss
ComfoAir Q” iekārtu lietotāji var baudīt ļoti patīkamu iekštelpu klimatu. Adaptīvais priekšsildītājs perfekti pielāgojas āra gaisa temperatūras izmaiņām, automātiski sasildot auksto gaisu līdz minimāli nepieciešamajai temperatūrai tālākceļam siltummainī. Tas ļauj maksimāli izmantot atgūto siltumu. Un, protams, tiek likta lietā panākumu formula – „niecīgs elektroenerģijas patēriņš, maksimāla lietderības jauda”!
Tomēr tas vēl nav viss. Ventilācijas gaisa plūsmas modulējošais apvads ar adaptīvu komforta regulāciju ņem vērā subjektīvu temperatūras izjūtu: tā, piemēram, saulainā pavasara dienā ēkā tiks iepludināts nedaudz vēsāks, spirgtāks gaiss nekā temperatūras ziņā tādā pašā, bet subjektīvi nepatīkamākā rudens dienā. 


Visbeidzot, arī jaunais, patentētais filtru koncepts pozitīvi ietekmē iekštelpu klimatu un it īpaši – gaisa tīrību. Turklāt abi ierīces filtri tagad atrodas tieši pie gaisa ieplūdes vietas. Tas nozīmē, ka visas iekārtā esošās detaļas ir pasargātas no ārējā piesārņojuma. Jaunās filtru apmales simtprocentīgi noblīvē spraugas un tādējādi tiek nodrošināta vislielākā iespējamā tīrība iekārtā un gaisa padeves sistēmā. Filtra materiālam ir vēl ciešāks gofrējums, tātad vēl lielāka kopējā filtra virsma, kas nodrošina labāku higiēnisko aizsardzību.




Spēji vēji komfortam netraucē
Īpašs augsto tehnoloģiju  elements šajās iekārtās ir plūsmas kontrole. Šis kontroles modulis līdzsvaro gaisa plūsmas daudzumu ēkā, tādējādi nodrošinot vēl efektīvāku iekārtas darbību. Tas ir būtiski, jo iekārtas darbību netraucē un neizmaina   īstermiņa ietekmējošie faktori, piemēram, spēja vēja brāzma, turklāt nav arī negatīvā blakusefekta, kas mēdz būt citās iekārtās šādos gadījumos – „kaucošie ventilatori”.  Tikai  tad, ja izmaiņas ir pastāvīgas un ilgstošas, plūsmas kontrole pielāgo apgriezienu skaitu atbilstošajai gaisa plūsmai.
Ierīkošana un lietošana – vienkāršāka kā jebkad!
Jauno „ComfoAir Q” iekārtu ikdienas ekspluatācija ir vienkāršāka nekā jebkad agrāk.  Displejā ir redzami visas reālā laika iekārtas darbības rādītāji – tas ļauj sekot enerģijas patēriņam, kā arī izvēlēties apkārtējai videi saudzīgāku režīmu. Sistēmas darbību var regulēt gan ar klasiskā trīs pakāpju slēdža palīdzību, gan arī, izmantojot speciālu viedtālruņa aplikāciju. Iekārta savlaicīgi signalizē arī par filtru nomaiņas nepieciešamību. Filtru nomaiņas laikā „ComfoAir Q” iekārtas ventilācijas sistēma aktivizē automātisku aizsardzības funkciju.
Izstrādātāji īpaši parūpējušies arī par iekārtas uzstādīšanu: automatizētā iekārtas regulācija, saprotamā „soli pa solim” instrukcija un noslēdzošais ventilācijas sistēmas pašpārbaudes tests    padara iekārtas ekspluatācijas uzsākšanu augstākajā mērā vienkāršu un ātru.
Ņemta vērā arī pielāgojamība objektam – ar dažām vienkāršām darbībām iespējams gaisa padeves kanālu pieslēgumu mainīt no kreisās uz labo pusi.  Protams, „ComfoAir Q” ventilācijas iekārtas ir perfekti savietojamas ar visām „Zehnder” sistēmas sastāvdaļām.
Sīkāka informācija par „ComfoAir Q” un tā iegādi skatiet mājaslapā: www.artiva.lv


Un pats galvenais - Šobrīd piedāvājam, par īpaši izdevīgu cenu nodrošināt ēkās svaigu un atdzesētu gaisu.




Artiva Sia @artiva_proclima
Ventilācijas un norobežojošo konstrukciju hermetizācija
5 gadu 5 mēnešu 4 dienas portālā
Bija online 20 janvārī 14:48
Meklētājs būvniecības nozarē