Šī sienas krāsa 2019. gada hits Interjers

Šī sienas krāsa 2019. gada hits

Otrdiena, 12 martā, 2019

Dabas motīvi un krāsas ir īpaši aktuāli interjera dizainā un teju vai nekad neiziet no modes. Arī sienas krāsu aktualitātēs arvien biežāk ir manāmas dabiskas krāsas, piemēram, šogad modē ir salvijas lapu zaļais tonis, tāpēc arī nākamā gada tendencēs zaļā krāsa nekur nepazudīs, tikai pieņemsies spēkā. Iepazīsties ar iespējamo 2019. gada top sienu krāsu - skuju zaļo toni.

 

Amerikāņu sienas krāsu ražotne PPG Paints veiktajā pētījumā noskaidrots, ka 2019. gadā pieprasītākā krāsa būs skuju tumši zaļais tonis. Krāsa, kas ieguvusi nosaukumu «Nakts sardze» jeb Night Watch, ir klasiska, dziļi zaļa - šādi nokrāsotas sienas radīs luksusa atmosfēru telpā. Šāda krāsa spēj pielāgoties jebkādam interjera dizainam, tāpēc iederēsies gan komerciālās, gan dzīvojamās telpās. Krāsas mērķis ir radīt telpā tādu pašu gaisotni, kāda jūtama priežu mežā.

 

Krāsu ražotājs PPG Paints gan vērš uzmanību, ka pārlieku plašu laukumu aizkrāsošana ar tumši zaļu krāsu var radīt arī pretēju efektu un nomākt mājiniekus. Tāpēc ar zaļo toni nokrāso vienu sienu guļamistabā vai ēdamistabā, bet pārējās sienas atstāj baltas. Tumši zaļais tonis lieliski kompensēs telpas, caur kuru logiem paveras skats uz pilsētu vai kādu celtni - tieši šā iemesla dēļ krāsa labi izskatīsies pat slimnīcas bezlogu koridorā.

 

Tumši zaļā krāsa noderēs arī interjera priekšmetu vai pat durvju un logu rāmju pārkrāsošanai. Uz zaļās krāsas izcelsies zelta krāsas akcenti, tāpēc zaļi krāsotās telpās iederēsies elegantas zelta lampas vai mēbeles ar zelta akcentiem un marmora imitācijas detaļām.

 

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 7 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē