Jaunas veselībai nekaitīgas krāsas Remonts

Jaunas veselībai nekaitīgas krāsas

Trešdiena, 6 martā, 2019

Krāsu zīmols Vivacolor ir izlaidis jaunu ekomarķētu produktu sēriju Green Line. Šajā sērijā ir iekļautas griestu, sienu, mēbeļu, radiatoru un grīdas krāsas. Visas Green Line sērijas krāsas ir ūdens bāzes, ar zemu gaistošo organisko savienojumu emisiju un izcilu segtspēju, ļoti izturīgas un viegli lietojamas.

Green Line sērijas krāsas ir saņēmušas Ziemeļvalstu ekomarķējumu un Latvijas Astmas un alerģijas biedrības atzinumu.
Green Line sērijas produktu sortimentā ir iekļauta arī krāsa toņu pārbaudei Color Test, kuras daudzums ir pietiekams, lai pārbaudītu toni uz neliela virsmas laukuma. Tā ir iespēja pirms lielāka krāsas daudzuma iegādes izmēģināt krāsas toni savās mājās un pārliecināties par tā piemērotību savam interjeram. 

Kādēļ izvēlēties "zaļu" krāsu?
Latvijas Astmas un alerģijas biedrības logo un Ziemeļvalstu ekomarķējums (Zaļais gulbis) uz krāsas bundžas norāda, ka šo krāsu ražošanas process tiek rūpīgi uzraudzīts, sākot no izejvielu iepirkšanas, beidzot ar krāsas iepildīšanu bundžās. Produktu kvalitāte tiek stingri kontrolēta gan izejvielu stadijā, gan tad, kad produkts ir gatavs. Lai noteiktu, ka krāsotās virsmas ir drošas, tās tiek pārbaudītas ilgāku laiku. Latvijas Astmas un alerģijas biedrības logo un Ziemeļvalstu ekomarķējums apliecina, ka Green Line krāsas ir pareizā izvēle tiem, kas izvēlas veselībai un videi draudzīgas, viegli lietojamas krāsas, kas sniedz nevainojamu galarezultātu.

Ko nozīmē PIR zīme uz iepakojuma
Daudzi no Vivacolor jauno produktu plastmasas iepakojumiem ir izgatavoti, izmantojot PIR metodi, t.i., daļēji izmantojot atkārtoti izmantotu plastmasu.

PIR vai Post Industry Recycling plastmasas iepakojumi satur 40% atkārtoti izmantotas plastmasas. Iepakojumi atbilst visiem kvalitātes standartiem, kas norādīti uz iepakojuma, un tai pat laikā ir videi draudzīgi.

Uzzini vairāk www.vivacolor.lv/ekomarketas-krasas
Seko mums Facebook www.facebook.com/VivacolorLatvija

Ilze Zālīte @tikkurila_latvija
Tikkurila Latvija Mārketinga vadītāja
5 gadu 22 dienas portālā
Bija online 17 maijā 08:38
Meklētājs būvniecības nozarē