Gaiša, atvērtā plānojuma telpa ar jumta logiem Remonts

Gaiša, atvērtā plānojuma telpa ar jumta logiem

Otrdiena, 19 februārī, 2019

Mājas saimniekiem ir divi mazi bērni – trīs un viens gads. Viņi dzīvo mājā, kurā ir trīs guļamistabas. Arvien aktuālāks kļuva jautājums par augošās ģimenes izvietošanu.

Pārim abiem ir 35 gadi, 2017. gadā nopirka pusi no dvīņu mājas ar domu, ka šai mājai vēlāk izveidos piebūvi.

Viņu galvenais mērķis bija radīt gaišu, atvērtu dzīvojamo telpu, kur ģimene var kopīgi pavadīt laiku. Mājas saimnieks zināja, ka gatavojot projektu, svarīga loma tiks iedalīta dienas gaismai.

Ģimenes tēvs ar tehnoloģijām saskaras ikdienā, strādājot IT uzņēmumā, viņš nešauboties izvēlējās VELUX INTEGRA® jumta logus, kas ir aprīkoti ar tālvadību un lietus sensoru, kas aizver logus tiklīdz tas sajūt pirmās lietus lāses.

Celtniecības darbi ilga 16 nedēļas un tika pabeigti 2017. gada jūlijā, brīdī, kad ģimene visvairāk varēja izbaudīt vasaras garos vakarus.

Nina ir konditorejas šefpavāre un daudz laika pavada virtuvē. Tāpēc brīdī, kad tika projektēta virtuve un ēdamistaba, viņa izvēlējās veidot brīvas, praktiskas un gaišas telpas.

Mājā šobrīd ir virtuves sala, kas aprīkota ar gudrajām tehnoloģijām, 3 bīdāmajām durvīm, kas iziet uz dārza pusi, un trīs VELUX INTEGRA® jumta logiem. Jaunā telpa ir kļuvusi par ģimenes mājas centru. 

“Mēs saņem tik daudz dienas gaismas, kas ieplūst pa mūsu jumta logiem. Mēs pavadām šeit tik daudz laika no rītiem, kad bērni spēlējas. Vasarā varam atvērt durvis, kas ved uz dārzu un vienkārši baudīt brīdi. Papildus dienas gaima padarīja telpu tieši tādu, kādu mēs to bijām iztēlojušies,” stāsta Nina. 

Iekļauj projektā dienas gaismu

Grants Snedons, VELUX dienas gaismas eksperts, ir teicis: “Labākais veids, kā radīt gaišu atvērtā plānojuma telpu, ir nopietni apsvērt nepieciešamo dienas gaismas apjomu pirms piebūves projekta īstenošanas. Ģimene ir veiksmīgi izvēlējusies trīs VELUX INTEGRA® jumta logus savā vienstāva piebūves projektā. Logi ne tikai nodrošina pietiekamu dienas gaismas daudzumu, bet ar tiem iespējams kontrolēt iekštelpu klimatu. Tos var atvērt un aizvērt, izmantojot aplikāciju viedierīcē, kā arī tie paši aizvērsies, kad sāks līt lietus.”

 

Svarīgs ir izskats

Saņem visefektīvāko risinājumu, izmantojot vienstāvu piebūvei VELUX INTEGRA® jumta logus.

 

Kāpēc izvēlēties VELUX INTEGRA® jumta logu?

Inovatīva tālvadības sistēma, kas ļauj kontrolēt jumta logus un iekštelpu klimatu.

Iebūvēts lietus sensors, kas liek aizvērties logam, sajūtot pirmās lietus lāses.

Pieejami ar dažādām stikla paketēm: ar laminētu stiklu drošībai, ar uzlabotu skaņas izolāciju, ar lietus trokšņa slāpēšanu, samazinātas norasošanas funkciju un ar teicamu energoefektivitātes koeficientu.

Savienojams ar VELUX ACTIVE kontroles sistēmu, kas ar gudro sensoru un jumta logu palīdzību nodrošina komfortablu iekštelpu klimatu. Vairāk par VELUX ACTIVE  šeit:

https://www.velux.lv/produkti/vieda-maja/velux-active

VELUX INTEGRA® var iebūvēt jumta slīpumā no 15-90°. 

Vairāk par VELUX INTEGRA® jumta logiem atradīsi šeit:

https://www.velux.lv/produkti/jumta-logi/integra-new

4 ieteikumi, kā dzīvot mājā, kurā notiek celtniecības darbi

  1. Izveidojiet plānu pirms būvniecības. Izdomājiet, kā piekļūsiet virtuvei un vannas istabai un nodrošināt pietiekamu apkuri.
  2. Padomājiet, ka tiksiet klāt pie ūdens, elektrības, gāzes un interneta.
  3. Būs brīži, kad mājā nebūs elektrības vai nedarbosies apkure. Iesakām plānot piebūves celtniecību gada siltākajā periodā.
  4. Iekārtojiet kaut vienu telpu mājās, kur varēsiet paslēpties no trokšņa un netīrumiem.

 

Dmitrijs Astašonoks @da
General Manager
5 gadu 3 mēneši 10 dienu portālā
Bija online 24 novembrī 11:27
Meklētājs būvniecības nozarē