Sapņu māja no veca ūdenstorņa Būvniecība

Sapņu māja no veca ūdenstorņa

Piektdiena, 9 decembrī, 2016

               Lieliskās bildes rāda neticamo vecā ūdenstorņa transformāciju  par greznu ģimenes māju ar trim guļamistabām.

 

 

 

       Saskaņā ar dokumentiem, Essex, United Kingdom, Latchingdonskaya, ūdenstornis tika celts 1930.gadā, mēģinot izveidot vietējo ūdens apgādi.

 

   Bet pēdējo trīs gadu desmitus, tornis stāvēja drupās, kamēr tās jaunais īpašnieks Maikls Tomass nav sācis titānisko darbu, lai izveidotu sapņu māju.

 

 

          Tas bija ne tikai grūti, bet arī ļoti dārgi  -  torņa  pirkšana izmaksāja 250 tūkstošus dolāru, un tika iztērēti vairāk nekā 300 tūkstoši dolāru torņa                                    rekonstrukcijai.  klāt Thomas bija likt to uz rekonstrukciju vairāk nekā 300 tūkstoši dolāru.

  Santehniķis- inženieris un rīkotājdirektors nopirka māju 2013. gadā un sāka cītīgo pārveidošanas procesu. Lai radītu šo pārsteidzošu divstāvu māju,  65 gadus vecais vectēvs ar nelielu celtnieku komandu  un meitu arhitektu strādāja 2 gadus.

 

 

                                             Tagad pilnībā rekonstruēta ēkā ir  trīs gaišas un plašas guļamistabas.

 

 

        Vannas istabas moderns dizains.

 

 "Šis projekts ir bijis" un salds un skābs ", lielāka daļu problēmu bija diezgan sarežģīta. Bet mēs bijām priecīgi tos risināt,  jo visi kas iesaistījas  projektā bija inženieri. Tas nebija viegli, bet mēs esam ļoti apmierināti ar to, kas ir noticis, "- saka Maikls Tomass.

 

Un viņš piebilst: "Es  vienmēr gribēju izdarīt kaut ko līdzīgu šim. Tornis atrodas ideāla vietā, un mani vecāki un vecvecāki -. Viss atnāca no šejienes"

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē