KĀ VIENLAIKUS SILTINĀT UN VEIKT APDARI MĀJAI Būvniecība

KĀ VIENLAIKUS SILTINĀT UN VEIKT APDARI MĀJAI

Piektdiena, 12 augustā, 2016

Kā pareizi izvēlēties kvalitatīvus būvmateriālus?

Un kā saredzēt īpašas priekšrocības tam vai citam materiālam, un atgūt savus ieguldījumus?

Un ne maz svarīgs moments – mazāk atkritumu veicot būvdarbus un iespēja ietaupīt laiku. Lauku māju būvniecības speciālisti vērtē popularitāti materiāliem ,kurus izmanto apdarei. Priekšrocības termiskā paneļa ar klinkera flīzēm izvēlei: lielisks skats no ārpuses  un  siltums,  mājīgumu mājas iekšpusē!    Apsvērsim priekšrocības un izdevīgumu šāda veida apdarei.

Termiskā paneļa sienas ir jau prakstiski gatava fasāde, kura sastāv no keramiskajām flīzēm un termoizolācijas substrātsa (izolācija izgatavota no poliuretāna putām). Galvenā ideja termiskajiem paneļiem, tas ir siltinājuma apdares materiāls,  kas ļauj vadīt siltumu un vienlaicīgi arī nosiltina sienu. Termo panelis ar klinkera flīzēm ir lielisks risinājums jaunām mājām vai atjaunojot iepriekš uzceltu māju.

Termopaneli liekot, nebūs nepieciešams stiprināt pamatu.   Klinkera flīzes izmanto kā apšuvuma slāni termiskajam panelim, ideāli piemērots fasādēs dekorēšanai. Pateicoties tam, ka zema ūdens absorbcija (6%), bruģa plāksnes iztur vairāk nekā 100 ciklus - ziemu, vasaru. Arī nenoklājas ar netīrumiem, putekļiem, un krāsa neizbalē pat pēc daudziem gadiem.

Tāpēc nav nekādas izmaksas tīrīšanai un remontam. Tas ir nepārspējams apdares materiāls, jo tas  iztur ārējo ietekmi, un tam ir izvēlei dažādas virsmas faktūras un bagātīga krāsu gamma.   Kā siltinātājs termopanelim tiek izmantotas poliuretāna putas.

Šodien tas ir visefektīvākais un videi draudzīgākais izolācijas veids.

Poliuretāns izturīgs pret šķīdinātājiem, skābēm un sārmiem, netiek iznīcināts ar sēnīšu ietekmi un puvi, un lēni degošs materiāls. Pateicoties lieliskajām siltuma izolācijas poliuretāna putām,  apkures izmaksas tiks samazinātas par 40%, tādēļ tas ir svarīgs arguments, ka materiāls spēj ietaupīt naudu. Siltumizolācijas paneļi nodrošina mājīgu klimatu ēkā - ziemā būs silti, un, savukārt vasarā vēsi. Izturība un ilgmūžība plākšņu turēšanos pie virsmas ir pateicoties stiprinājuma augstam pielipšanas rādītājam. Uzstādīt siltuma paneli salīdzinoši ar uzstādīšanu cita veida apšuvumu ir izdevīgāk . Tas ir pievienots atbalsta sienas virsmai ar īpašiem pašvītņgriezes skrūvēm.

Instalācijas process ir pilnīgi "sauss", kas ļauj veikt uzstādīšanas darbības ātri un viegli jebkurā gadalaikā, bez būtiskiem saimnieciskām izmaksām. Uzstādīšanas ātrums ir 3 reizes ātrāks nekā apšuvumam "slapjo" metodi.  

Fasādes, klinkera flīzes ar termo paneli, izskatās kā ideāls ķieģeļu mūris.

Siltumizolācijas paneļi ir 1120h650h40mm izmēri 1000h460h40mm, 1125h498h40 mm.   Ja jūs vēlaties lauku māju no dabiska, ekoloģiski tīra un ekonomiska materiāla, kas vienlaicīgi lieliski pārciestu  laika apstākļu ietekmi, tad siltuma paneļi ar keramikas flīzēm ir tas, ka jums ir nepieciešams.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē