Interjera priekšmeti ar līklīniju dizainu Aktuālie padomi

Interjera priekšmeti ar līklīniju dizainu

Pirmdiena, 10 septembrī, 2018

Grīdas segumu ražošanā SIA Latsketch izmanto augstas kvalitātes masīvkoku, kuru izmanto arī mēbeļu ražošanā. Tādēļ gan klienti, gan uzņēmuma pārstāvji līklīniju koka grīdas segumus izmanto, lai radītu kreatīvus, unikālus un interjeru atsvaidzinošus projektus.
SIA Latsketch piedāvā iepazīties ar trīs unikāliem projektiem, kas tapuši, iedvesmojoties no līklīniju koka grīdas segumiem.
Akcents interjerā
Kā, piemēram, šie unikālie priedes masīvkoka dēlīši tiks izmantoti kā akcents interjerā. Ņemot vērā pasūtījuma specifiku, bija jāievēro dažādi nosacījumi. Piemēram, katrs dēlītis izveidots unikāls ar dažādiem platumiem, ārējam perimetram izmantoti taisni profilnaži, savukārt īpaši precīzās savienojumu vietas izceltas ar palielinātu v-veida gropi. Tā kā abas dēļu puses būs redzamas, tika izmantots īpaši augstas kvalitātes priedes masīvkoks.

Galda virsma
SIA Latsketch komanda kopā ar klientu izvēlējas vispiemērotāko risinājumu, lai izgatavotu oša masīvkoka galda virsmu, kura galējo apstrādi veikts pats klients. Šajā projektā bija svarīgi, lai kokam būtu izteikts raksts un netiktu apstrādāti malējie dēļi, kā arī savienojumu vietas izceltas ar v-veida gropi.
TV/žurnālu galdiņš
Unikāls TV/žurnālu galdiņš no priedes masīvkoka un apstrādāts ar dabīgas, gaišas krāsas eļļu. Izmēri 585x1390 mm, augstums 510 mm.  Šo galdiņu ir iespējams iegādāties: https://www.buvbaze.lv/lv/catalog/101102/Masivkoka-galds.html

Kā jau iepriekš minēts SIA Latsketch priecājas par nestandarta pasūtījumiem un labprāt sadarbojas ar amatniekiem un kreatīvu ideju autoriem, lai kopā radītu fantastiskus produktus.
Kontakti:
 Ē – pasts: latsketch@gmail.com
 +371 29919874 (Inga)
 +371 28300893 (Edijs)

Inga Jefrēmova @latsketch
https://www.buvbaze.lv/latsketch/
6 gadu 10 mēnešu 8 dienu portālā
Bija online 12 stundas pirms
Meklētājs būvniecības nozarē