PADOMI Kā iegūt ilgmūžīgu rezultātu apdares dēļiem Aktuālie padomi

PADOMI Kā iegūt ilgmūžīgu rezultātu apdares dēļiem

Piektdiena, 15 jūnijā, 2018

Koks ir materiāls, kas atkarībā no apstākļiem apkārtējā vidē, nedaudz maina izmērus. Lai iegūtu ilgmūžīgu rezultātu ir svarīgi izvēlēties pareizos apdares materiālus un to pārklājumam ir labi jāturas uz koka virsmas un jāspēj sekot līdzi koka izmēru maiņai.
Tādēļ SIA Latsketch saviem klientiem piedāvā apdares materiālus ar „smalki zāģētu virsmu”. Smalki zāģētu apdares dēļu virsmas ir raupjas, ar augstu pārklājuma noturību. Šādi apstrādātiem materiāliem palielinās krāsas noturība, jo ir palielināts laukums pārklājuma piesaistei. Apdares materiāli ar smalki zāģētu virsmu ir pierādījuši izturību Ziemeļvalstu apstākļos.
Izvēloties apdares materiālus ar smalki zāģētu virsmu klients iegūst ne tikai oriģinālu tekstūru un materiālu ar augstu krāsas noturību, bet arī apdares materiālu, ko iecienījuši Skandināvi.
Pašlaik SIA Latsketch piedāvājuma klāstā ir trīs veidu ārējās apdares dēļu profili, kurus iespējams iegādāties gan ar ēvelētu virsmu, gan smalki zāģētu virsmu. Kā arī klientam ir iespēja pasūtīt apdares dēļus ar savu izvēlētu profilu, vēsturisku profilu, vai profilu, kurš noteikts pašvaldības saistošajos noteikumos.
Kontakti papildus informācijai:
Ē – pasts: latsketch@gmail.com
+371 29919874 (Inga)
+371 28300893 (Edijs)

Inga Jefrēmova @latsketch
https://www.buvbaze.lv/latsketch/
6 gadu 9 mēnešu 16 dienu portālā
Bija online 16 februārī 17:21
Meklētājs būvniecības nozarē