Vēsturiski apšuvuma būvmateriāli, saglabājot profilu un nepieciešamās dimensijas Būvniecība

Vēsturiski apšuvuma būvmateriāli, saglabājot profilu un nepieciešamās dimensijas

Piektdiena, 18 maijā, 2018
SIA Latsketch savu darbību uzsāka 2017. gada februārī, kā inovatīva produkta “līklīniju koka grīdas segumu” ražotājs. Vadoties pēc klientu pieprasījuma, uzņēmums ir būtiski palielinājis piedāvāto produktu klāstu, nodrošinot savus sadarbības partnerus ar kvalitatīviem masīvkoka materiāliem.
Uzņēmuma pārstāvji informē, ka 2018. gads ir iesācies ar vairākiem vērienīgiem projektiem, piemēram, noslēgts līgums ar Rojas novada uzņēmumu SIA “A Celtne”, kas sevi jau ir pierādījis būvniecības jomā. SIA “A Celtne” galvenokārt nodarbojas ar dzīvojamo un nedzīvojamo ēku būvniecību visā Latvijas teritorijā, kā arī ir pieredze ēku siltināšanā. Pēc SIA „A Celtnes” pasūtījuma Latsketch komanda izgatavoja vēsturiskas ēkas fasādes un griestu apšuvuma būvmateriālus. Šis projekts ir nozīmīgs ar to, ka tiek saglabāts “Kaltenes kluba” ēkas autentiskums, saglabājot vēsturisko fasādes dēļu apšuvuma profilu, kā arī visas nepieciešamās dimensijas. Veiksmīgas sadarbības rezultātā, ēkas restaurācijas darbi tuvojas noslēgumam.

Kā informē SIA „Latsketch” pārstāvji, pašlaik notiek darbs pie citas ēkas fasādes apšuvuma dēļu izgatavošanas. Arī šai ēkai tiek saglabāts vēsturiskais apdares dēļu profils, saukts par Jūrmalas profilu.

Lai gan uzņēmums iepazīstina tikai ar dažiem saviem veiksmīgajiem projektiem, kopumā 2018. gada sākumā jau ir izgatavoti daudz dažādi iekšējas un ārējās apdares materiāli gan fiziskām, gan juridiskām personām. Kā atzīst uzņēmuma pārstāvji, arī turpmāk viens no galvenajiem uzņēmuma darbības virzieniem būs piedāvāt nestandarta risinājumus, kā arī strādāt ar individuāliem pasūtījumiem, gan klasisku, gan līklīniju dizainu.





Inga Jefrēmova @latsketch
https://www.buvbaze.lv/latsketch/
6 gadu 9 mēnešu 16 dienu portālā
Bija online 16 februārī 17:21
Meklētājs būvniecības nozarē