Ārējās apdares dēļi Būvniecība

Ārējās apdares dēļi

Trešdiena, 20 jūnijā, 2018

SIA Latsketch piedāvājuma klāstā ir trīs veidu ārējās apdares dēļu profili, kurus iespējams iegādāties gan ar ēvelētu virsmu, gan smalki zāģētu virsmu.

Izgatavojot ārējās apdares dēļus uzņēmums strādā ar priedes masīvkoku, kuram ir pieļaujami “dzīvie” zari, koksnes mitrums līdz 20%. Atkarībā no klientu vēlmēm ir iespējams iegādāties garinātus apdares dēļus 3 – 4,8 metru garumā un negarinātus apdarēs dēļus ar virsmēru aptuveni 15 cm.

Kaltenes profils
Kaltenes profils ir vēsturiskā „ Kaltenes kluba” ārējās apdares dēļa autentiska kopija, kas izmantota kluba ēkas atjaunošanā. Šāda apdare ir izplatīta piejūras ciematu ēkām. Apdares dēļu biezums ir 28 mm, platums 170 mm, nosedzošais platums ir 160 mm. Cena 11,94 eiro/m2 (bez PVN).
Jūrmalas profils
Jūrmalas profils ir viens no zināmākajiem vēsturisko apdares dēļu profiliem. SIA Latsketch ražotie apdares dēļi ar Jūrmalas profilu ir izmantoti vairākām ēkām Rīgā. Apdares dēļu biezums ir 28 mm, platums 170 mm, nosedzošais platums 158 mm. Cena 12,03 eiro/m2 (bez PVN).
Abpusējais profils
Abpusējais profils ir piemērots gadījumiem, kad redzamas ir apdares dēļa abas puses, piemēram, āra terasēm vai lapenēm. SIA Latsketch ražotie abpusējie apdares dēļi ir izmantoti bērnu rotaļu laukumu namiņiem. Apdares dēļu biezums ir 27 mm, platums 170 mm, nosedzošais platums 160 mm. Cena 12,81 eiro/m2 (bez PVN).
Lai gan SIA Latsketch strādā arī ar neliela apjoma pasūtījumiem, ārējo apdares dēļu minimālais pasūtījuma apjoms ir 300 m2. Taču klienti, kuriem ir nepieciešams mazāks apjoms ir aicināti sazināties ar uzņēmumu, jo sezonas laikā uzņēmums saņem vairākus pasūtījums virs norādītā apjoma un šos pasūtījumus iespējams apvienot.
Tā kā visi pasūtījumu tiek gatavoti individuāli, saskaņojot vissmalkākās detaļas ar klientu, klientam ir iespēja pasūtīt apdares dēļus arī ar savu izvēlētu profilu, vēsturisku profilu, vai profilu, kurš noteikts pašvaldības saistošajos noteikumos.

Kontakti papildus informācijai:
Ē – pasts: latsketch@gmail.com
+371 29919874 (Inga)
+371 28300893 (Edijs)

Inga Jefrēmova @latsketch
https://www.buvbaze.lv/latsketch/
6 gadu 9 mēnešu 16 dienu portālā
Bija online 16 februārī 17:21
Meklētājs būvniecības nozarē