SIA Latsketch: masīvkoka izstrādājumus tieši no ražotāja Komercinformācija

SIA Latsketch: masīvkoka izstrādājumus tieši no ražotāja

Trešdiena, 25 jūlijā, 2018

SIA Latsketch ir uzņēmums, kas nodarbojas ar iekšējās un ārējās apdares materiālu ražošanu un piedāvā iespēju klientiem iegādāties augstas kvalitātes masīvkoka izstrādājumus tieši no ražotāja.
SIA Latsketch standarta piedāvājumā ietilpst:
- Grīdlīstes (pieejamie profili attēlā). Masīvkoka, nav līmētas, garumā līdz 3m. Cenas profilam 20x40 mm - priede 0.83 eiro/m, osis 0.96 eiro/m, ozols 1.83 eiro/m (bez PVN). 
- Iekšējās un ārējās apdares materiāli pēc "vēsturiskā profila", pašvaldību noteiktajām prasībām, noteiktajiem izmēriem vai citiem kritērijiem. Iespējama ēvelēta virsma, veicam slīpēšanu ar kalibrējošu slīpmašīnu, kā arī veidojam "smalki zāģētu virsmu", kas nodrošina labāku krāsas piesaisti. 
- Ekskluzīvi masīvkoka grīdas segumi, kas ražoti pēc unikālas tehnoloģijas. Veidojam liektus un ģeometriskus dēļu savienojumus ar īpaši augstu precizitāti. 
- Masīvkoka grīdas segumi ieklāšanai uz pamatgrīdas. Biezums 20 mm, platumi dažādi. Izgatavojam no augstas kvalitātes priedes, oša, ozola, kā arī varam piemeklēt citas koku sugas. 
- Veicam arī CNC gravēšanu, izmantojot 4 asu gravēšanas CNC iekārtu (iespējams apstrādāt gan 2D, gan 3D detaļas). Maksimālais apstrādes izmērs 400x550x80 mm.
- Kā arī izgatavojam dažādus citus produktus, piemēram, drēbju statīvus, plauktu sistēmas. 
Visus produktus izgatavojam pēc individuāla pasūtījuma, tādēļ iespējami dažādi risinājumi. Papildus informācijai zvaniet vai rakstiet, uzņēmuma pārstāvji piemeklēs labākos risinājumus.
Kontakti:
Ē – pasts: latsketch@gmail.com
+371 29919874 (Inga)
+371 28300893 (Edijs)

Inga Jefrēmova @latsketch
https://www.buvbaze.lv/latsketch/
6 gadu 9 mēnešu 16 dienu portālā
Bija online 16 februārī 17:21
Meklētājs būvniecības nozarē