Rēzeknē izsolē pārdod nomas tiesības sešus miljonus eiro vērtajā rūpniecības kompleksā Ziņas

Rēzeknē izsolē pārdod nomas tiesības sešus miljonus eiro vērtajā rūpniecības kompleksā

Otrdiena, 24 aprīlī, 2018

Rēzeknē izsludināta izsole par nomas tiesībām sešus miljonus eiro vērtajā rūpniecības kompleksā Viļakas ielā 1, informēja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Patlaban rūpniecības kompleksā norit pēdējie būvdarbi un paralēli tiek gatavota būvdarbu dokumentācija ēkas nodošanai ekspluatācijā. Būvniecības darbi kompleksā tika sākti pērnā gada augustā, turpinājās visu ziemu un jau šobrīd būvlaukuma degradētā teritorija ir pārvērtusies par sakoptu industriālo vietu potenciālajiem investoriem.

Kopējā iznomājamā teritorija ir 10 562,5 kvadrātmetri, tajā ietilpst rūpniecības kompleksa jaunbūve ar ražošanas korpusu kā arī ceļi un stāvlaukumi. Nomas termiņš ir 30 gadi, nosacītā nomas maksa - 6800 eiro mēnesī bez pievienotās vērtības nodokļa. Nomniekam ir pienākums trīs gadu laikā no nomas līguma spēkā stāšanās dienas teritorijā veikt nefinanšu investīcijas savos nemateriālajos ieguldījumos un pamatlīdzekļos ne mazāk kā 3 500 000 eiro, radot ne mazāk kā 95 jaunas darba vietas.

Objekta izsole tiek veikta projektā "Uzņēmējdarbību veicinošās infrastruktūras izveide rūpniecisko teritoriju atjaunošanai Rēzeknes pilsētas Ziemeļu rajona Rēzeknes speciālās ekonomiskās zonas teritorijā".

Avots: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas