CSP speciālbalvu TOP 500 uzņēmumu godināšanā saņem “Latvijas Finieris” Ziņas

CSP speciālbalvu TOP 500 uzņēmumu godināšanā saņem “Latvijas Finieris”

Pirmdiena, 14 novembrī, 2016

9. novembrī laikraksta “Dienas Bizness” rīkotajā Latvijas lielāko uzņēmumu TOP 500 apbalvošanas ceremonijā Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) priekšniece Aija Žīgure akciju sabiedrībai “Latvijas Finieris” pasniedza CSP speciālo balvu par teicamu sadarbību kvalitatīvas statistikas nodrošināšanā.

Ik gadu CSP sadarbojas ar laikrakstu “Dienas Bizness” žurnāla “TOP 500 Latvijas lielākie uzņēmumi” veidošanā, sniedzot datus par lielākajiem eksportētājiem un importētājiem iepriekšējā gadā, par uzņēmumiem ar lielāko eksporta un importa apjoma pieaugumu gada laikā u.tml.

Starp 2015. gada nozīmīgākajām eksporta precēm ir koks un koka izstrādājumi. Šo nozari pārstāv arī CSP speciālbalvu ieguvušais uzņēmums “Latvijas Finieris”, kas pēc 2015. gada kopējā apgrozījuma ir viens no trim lielākajiem apstrādes rūpniecības uzņēmumiem Latvijā.

CSP ir teicama sadarbība ar uzņēmumu “Latvijas Finieris”, kas vienmēr iesniedz kvalitatīvi sagatavotus statistikas pārskatus, labprāt piedalās jaunās iniciatīvās, piemēram, jaunu pārskata veidlapu testēšanā un jaunu metožu ieviešanā.

“Latvijas Finieris” saņēma arī vienu no “Dienas Bizness” 19 godalgām nominācijā “TOP 500 ražotājs”.   

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē