Izstādē “Design Isle 2017” iedvesmojies, izvēlies un iegādājies! Ziņas

Izstādē “Design Isle 2017” iedvesmojies, izvēlies un iegādājies!

Pirmdiena, 18 septembrī, 2017

No 6. līdz 8. oktobrim Ķīpsalā notiks Rīgas starptautiskā dizaina izstāde “Design Isle 2017”, kurā varēs apskatīt kvalitatīvus un oriģinālus Baltijas uzņēmumu, profesionāļu un studentu dizaina darbus. Ikvienam būs iespēja iepazīties ar jaunumiem, satikt dizainerus, smelties iedvesmu un iegādāties kaut ko sava stila vai mājokļa atsvaidzināšanai.

Daudzveidīgs piedāvājums
Izstādē “Design Isle 2017” būs apskatāmas mēbeles, gaismas ķermeņi, apģērbi un aksesuāri, dzīves stila produkti u. c. oriģināli dizaina produkti, ko prezentēs Latvijas, Lietuvas un Igaunijas uzņēmumi. Izstādē visās trīs dienās varēs satikt un konsultēties ar dažādu specializāciju dizaineriem.

Vēl ar svaigām idejām un neordināriem risinājumiem pārsteigs Latvijas dizaina skolu un augstskolu audzēkņi, kas izstādē prezentēs savus diplomdarbus un radošos projektus. Savukārt tiem, kas vēl tikai plāno apgūt dizainu, izstāde būs īstā vieta, kur iepazīt, salīdzināt un izvēlēties piemērotāko izglītības iestādi.

Labākie no labākajiem
Jau tradicionāli izstādē varēs apskatīt profesionālas žūrijas izraudzītus Latvijas dizaina darbus. Ar oriģinalitāti pārsteigs konkursa “Latvijas Dizaineru savienības balva dizainā 2017” dalībnieki – gan profesionāļi, gan skolu un augstskolu audzēkņi. Šogad profesionāļu konkursā darbi tiek pieņemti trīs kategorijās – interjera dizains (vides dizaina kategorija), mēbeļu dizains (lietu dizaina kategorija) un prečzīmes jeb logotipu dizains (saziņas dizaina kategorija). Mēbeļu dizaina labākie darbi būs apskatāmi arī klātienē, turklāt ikviens interesents varēs aprunāties ar šo darbu autoriem.

Baltijas dizaina gadatirgus
Otro reizi izstādē “Design Isle” notiks arī Baltijas dizaina gadatirgus, kur talantīgie dizaineri tirgos oriģinālus un mūsdienīgus dizaina produktus – interjera priekšmetus, apģērbus, aksesuārus, dzīves stila produktus un daudz ko citu. “AWEI fashion”, “SOFIA LARK RIGA”, “Ritico”, “Kūsiņš”, “PRUT”, “Manilla”, “Your Green Deco”, “Lazuri”, “Le Made”, “ElAli”... – tie ir tikai daži no zīmoliem, kuru radošie darbi izstādē būs pieejami par pievilcīgām cenām! Esošajiem un topošajiem dizaineriem noderīgs būs seminārs “Dizaina nākotnes profesijas”. Sīkāka informācija par to būs pieejama jau drīzumā. Sekojiet līdzi jaunumiem mājaslapā: www.designisle.lv, arī Facebook.com/izstade.designisle/ un Instagram.com/design_isle!

Vienlaikus ar dizaina izstādi notiks starptautiskā mēbeļu, interjera un apgaismojuma izstāde “Baltic Furniture 2017”, kurā kvalitatīvas mēbeles viesistabai, guļamistabai, bērnistabai, darbistabai, priekšnamam, virtuvei, birojam un dārzam prezentēs vadošie Baltijas ražotāji un tirgotāji. Vairāk: www.balticfurniture.lv 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 25 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē