Kā Tev var palīdzēt kredītu apvienošana? Коммерческая информация

Kā Tev var palīdzēt kredītu apvienošana?

Пятница, 30 августа, 2019

Mūsdienās daudziem cilvēkiem ir vairāki aktīvi aizdevumi pie dažādiem aizdevējiem, un kamēr maksātspēja ļauj veikt vairākus kredītmaksājumus mēnesī, reti kurš aizdomājas par savlaicīgu risku novēršanu. Kredītu tirgū ir ne tikai dažādi aizdevumi, bet arī īpašs pakalpojums jau esošiem kredītu ņēmējiem – kredītu apvienošana. Lasi šajā rakstā, kāpēc kredītus vērts apvienot pēc iespējas ātrāk, un kur meklēt labākos piedāvājumus!

Kredītu apvienošana zem mikroskopa

Pārkreditācija ir pakalpojums parādniekiem, kas pieejams ar neizdevīgiem nosacījumiem un izmaksā daudz vairāk nekā parasts aizdevums – tādi ir izplatītākie stereotipi par kredītu apvienošanu. Taču, tāpat kā kredīti, pārkreditācija mēdz būt dažāda, tāpēc aizņēmējiem ir vērts iepazīties ar šo pakalpojumu tuvāk. Lūk, pamatfakti par kredītu apvienošanu, kas būtu jāzina ikvienam kredītu ņēmējam:

  • kredītu apvienošana ir pieejama bankās un pie nebanku kreditoriem;
  • pieteikties pārkreditācijai var ikviens cilvēks, kuram noformēts vairāk nekā viens aktīvs kredīts;
  • pārkreditāciju var izmantot ne tikai parādnieki, gluži otrādi, savlaicīga kredītu apvienošana palīdz izvairīties no parādu veidošanās.

 

Būtībā kredītu apvienošana ir apjomīgs aizdevums, ko izsniedz aktīvo parādsaistību nokārtošanai. Pēc tam aizņēmējam paliek aktīvs viens kredītu apvienošanas līgums ar vienu atmaksas termiņu un noteiktu ikmēneša maksājuma summu. Salīdzinājumā ar vairāku aizdevumu vienlaicīgu atmaksu, pārkreditācijai ir vērā ņemamas priekšrocības:

  • aizņēmējam nav jātur prātā dažādi maksājumu datumi un nav jāuztraucas par nejaušu maksājuma kavēšanu;
  • procentu pārmaksa samazinās, jo pēc pārkreditācijas jāatmaksā viens kredīts, nevis vairāki;
  • atvieglojas ģimenes budžeta veidošana un regulēšana, jo ilgtermiņa kredīta maksājumi ir skaidri un nemainīgi.

 

Izdevīgākos pārkreditācijas piedāvājumus saņem aizņēmējiem, kuri paspēj pieteikties pakalpojumam pirms parādu veidošanās. Pozitīva kredītvēsture un vēlme novērst parādu riskus pozitīvi raksturo aizņēmēju, tāpēc šādiem klientiem aizdevēji piedāvā kredītu apvienošanu bez galvojuma, ķīlas un augstām procentu likmēm. Lasi tālāk un uzzini, kā jārīkojas, lai apvienotu visus aizdevumus vienā!

3 soļi pie pārkreditācijas

Pārkreditācija internetā notiek pēc tādiem pašiem principiem kā aizņemšanās tiešsaistē, taču aizņēmējam jāņem vērā dažas pakalpojuma īpatnības. Lai apvienotu aizdevumus, jāveic vien daži soļi:

  • izvēlies pakalpojuma sniedzēju un aizpildi pieteikumu kreditora mājaslapā, norādot aktīvo kredītsaistību apjomu;
  • sagaidi kreditora atbildi, ko parasti sniedz 30 minūšu - 1 stundas laikā;
  • ja nepieciešams, vienojies ar kreditoru par papildu līguma nosacījumiem, piemēram, ķīlas noformēšanu;
  • paraksti apvienošanas līgumu elektroniski vai klātienē;
  • saņem naudu kontā.

 

Kopumā runājot, kredītu apvienošana ir laikietilpīgāks pakalpojums nekā ātrais kredīts vai patēriņa kredīts internetā, jo aizdevējam jāpārbauda lielāks informācijas apjoms un jāsagatavo individuāls pārkreditācijas piedāvājums. Atceries – jo vienkāršāka ir Tava situācija, jo ātrāk saņemsi apvienošanas apstiprinājumu, tāpēc piesakies pārkreditācijai vēl pirms parādu veidošanās!

Pārkreditācija nav viens no tiem pakalpojumiem, ko aktīvi izmanto ikdienā, tāpēc pirms pieteikšanās kredītu apvienošanai vispirms jāiepazīstas ar piedāvājumu. Tu vari meklēt informāciju internetā patstāvīgi vai izmantot kredītu salīdzināšanas platformu NetCredit, ietaupot gan savu laiku, gan naudu.

 

NetCredit platformā ir apkopota svarīgākā informācija par nebanku aizdevēju pakalpojumiem: ātrajiem un patēriņa kredītiem, kredītlīnijām un kredītkartēm, līzingiem un pārkreditācijas piedāvājumiem. Ar NetCredit var viegli atrast aizdevumu vai pārkreditāciju ar specifiskiem nosacījumiem, piemēram:

  • no 18 gadu vecuma;
  • ar negatīvu kredītvēsturi;
  • ar aktīviem parādiem u.tml.

 

Platformas apmeklētāji var atlasīt aizdevējus arī pēc atsauksmēm un reitingiem. Piemēram, pašlaik par vienu no izdevīgākajiem ir atzīts Fixcredit piedāvājums. Ienāc NetCredit un pārbaudi pats, kāda kredītu apvienošana ir vispiemērotākā Tavai situācijai!

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 20 дней на портале
Был онлайн 18 апреля в 21:47
Строительный поисковик