Kur iegādāties visu nepieciešamo profesionālai krāsošanai? Коммерческая информация

Kur iegādāties visu nepieciešamo profesionālai krāsošanai?

Среда, 20 марта, 2019

Lai piedāvātu visu nepieciešamo profesionālai krāsošanai, pēdējo gadu laikā Rīgā ir atvērti divi Tikkurila Pro Centrs veikali. Viens Tikkurila Pro Centrs atrodas Krūzes ielā 23, bet otrs - interjera, dizaina priekšmetu un apdares materiālu tematiskajā kvartālā DECCO CENTRS, Katlakalna ielā 6D.

 

Tikkurila Pro Centrs piedāvā ne tikai krāsas, lakas, instrumentus un citus produktus, bet arī sniedz profesionālas konsultācijas un palīdz atrast risinājumus pat vissarežģītākajās situācijās.

 

Visplašākais Tikkurila un Vivacolor krāsu sortiments
Tikkurila produktu sortimentā ir visaugstākās kvalitātes krāsas, lakas, beices, eļļas, koksnes aizsardzības līdzekļi un dažādi speciāli produkti, piemēram, krāsas dekoratīvajai krāsošanai, pirts aizsardzības līdzekļi, virsmas kopšanas līdzekļi u.c.


Vivacolor produktu sortimentā ir kvalitatīvas krāsas, lakas, špakteļtepes un koksnes aizsardzības līdzekļi visiem populārākajiem krāsošanas darbiem. Ir pieejamas gan profesionāļiem, gan patērētājiem paredzētas produktu sērijas.



Anza krāsošanas darbarīki
Anza produktu sortimentā ir izcilas kvalitātes darbarīki, kurus novērtēs gan profesionāļi, gan amatieri. Otas, ruļļus, špakteļlāpstiņas, aplikatorus, krāsu vanniņas, rokturus-pagarinātājus un darbarīkus tapešu līmēšanai – to visu var atrast Anza stendos.

Tikkurila krāsu toņi
Plašie Tikkurila toņu stendi un paraugi ļauj izvēlēties krāsu toņus, kā arī apskatīt tos dažādos apgaismojumos. Ir pieejamas arī toņu kartiņas līdzņemšanai. Toņus var izvēlēties arī no citām populārākajām toņu kartēm vai noteikt krāsas toni ar foto-spektrometru.

Adrese un kontaktinformācija:
Krūzes iela 23, Rīga
Tel. +371 67610957
E-pasts: procentrs.kruzes@tikkurila.com
Darba laiks: darba dienās no 8:00 līdz 17:00 (oktobris-marts), no 8:00 līdz 18:00 (aprīlis-septembris)

DECCO CENTRS, Katlakalna iela 6D, Rīga
Tel. + 371 25782888
E-pasts: procentrs.katlakalna@tikkurila.com
Darba laiks: darba dienās no 8:00 līdz 19:00, sestdienās no 10:00 līdz 16:00

Klientiem ir pieejama ērta bezmaksas autostāvvieta.

www.tikkurila.lv/pro_centrs
Sekojiet Facebook >>

Ilze Zālīte @tikkurila_latvija
Tikkurila Latvija Mārketinga vadītāja
5 лет 23 дня на портале
Был онлайн 17 мая в 08:38
Строительный поисковик