Apmeklējiet DECCO CENTRS stendu izstādē MĀJA I Новости

Apmeklējiet DECCO CENTRS stendu izstādē MĀJA I

Понедельник, 11 марта, 2019

Tikkurila Pro Centrs, kas atrodas interjera un dizaina kvartālā DECCO CENTRS, aicina apmeklēt DECCO CENTRS stendu izstādē MĀJA I.

Stends būs veidots kā sapņu dzīvoklis, kura telpu apdares un iekārtojuma veidošanā izmantoti DECCO CENTRS kvartāla salonveikalu piedāvājumā esošie materiāli. Dizaineres Kristianas Kazarjanas veidotais izstāžu stends būs projektēts un iekārtots kā reāla privātā interjera telpa mūsdienu ģimenei.

Galvenais telpas koncepts - funkcionāls, ergonomisks, mūsdienīgs un estētisks interjers. Telpu noformējumā izmantoti mūsdienu aktuālie dabīgie cilvēkam un videi draudzīgie materiāli, kuri vērojami gan sienu, gan grīdas apdares materiālos. Interjers veidots piezemētos dabīgajos toņos apvienojumā ar spilgtiem akcentiem detaļās.

Sienu apdarē izmantotas gan papīra tapetes ar šobrīd aktuāliem augu motīva rakstiem un ornamentiem, gan sienu krāsojums. Akmens masas lielformāta flīzes piešķir telpai unikālu dabīgā akmens klātbūtnes sajūtu. Sienu krāsojumā un detaļās dominē šī gada aktuālie krāsu toņi, viens no tiem – Flamingo, kurš ir nominēts kā Tikkurila 2019. gada tonis.

Iekļautās mēbeles ir estētiskas un  funkcionālas. Korpusa un mīkstajās mēbelēs izmantotie materiāli ir viegli kopjami un aktuāli dizaina tendencēm. Elegance un akcenti detaļās, krāsu niansēs un materiālos. Šī brīža aktualitāte - interjerus papildināt ar detaļām, aksesuāriem un dizaina priekšmetiem. Detaļu kopskats telpā veido noteiktu stilistiku, smalkumu un individualitāti.

Apgaismojums telpās veidots, iekļaujot mūsdienu automatizācijas inovatīvos risinājumus. Dekoratīvajos gaismekļos vērojami arī Latvijas ražotāju zīmoli.

Izstāžu stendā radītais dizains ir ne tikai estētisks, bet arī funkcionāls – dzīvojamās telpas dizains kalpo cilvēkam.

14. un 15.martā stendā būs arī Tikkurila Pro Centrs pārstāvji.
Laipni lūdzam stendā!

Ilze Zālīte @tikkurila_latvija
Tikkurila Latvija Mārketinga vadītāja
5 лет 1 месяц 22 дня на портале
Был онлайн 17 мая в 08:38
Строительный поисковик