Tirdzniecības parks Alfa paplašinās Новости

Tirdzniecības parks Alfa paplašinās

Суббота, 12 января, 2019

Vakar Spāru svētkus svinēja tirdzniecības parka Alfa jaunā piebūve, kas līdz ar jaunuzcelto autostāvvietu tirdzniecības centru paplašinās par vairāk nekā 30 000 kvadrātmetru.

Tādējādi kopējā tirdzniecības centra platība sasniegs 100 000 kvadrātmetru, bet nomnieku skaits no pašreizējiem 170 tiks palielināts līdz 250. Ekspluatācijā jau nodota arī otra tirdzniecības parka piebūve – autostāvvieta, kurā papildu izveidotas 500 jaunas auto novietnes, palielinot kopumā to skaitu līdz 1660. Tā pieejama jau no pagājušā gada decembra.

«Ļoti priecājamies, ka būvniecība virzās uz priekšu tik veiksmīgi, un esam pārliecināti, ka tirdzniecības parks Alfa, kas jau patlaban piesaista vairāk nekā astoņus miljonus apmeklētāju gadā, savu apmeklētāju skaitu palielinās vēl vairāk, tiklīdz tiks atklāta jaunā piebūve. Plānojam renovēt arī esošo tirdzniecības parka Alfa daļu un izveidot vienlaidu savienojumu ar jauno piebūvi. Tiklīdz tas viss būs pabeigts, Alfa būs gatava nākotnei,» sacīja Patriks van Dojevērts, Multi Corporation valdes loceklis, attīstības direktors.

Būvkompānijas Merks valdes priekšsēdētājs Oskars Ozoliņš norāda: «Tirdzniecības parka Alfa paplašināšana norit saskaņā ar plānoto laika grafiku, un šā gada vasarā visas neērtības, ko šobrīd apmeklētājiem rada būvdarbi, tiks pilnībā aizstātas ar ērtībām, ko sniegs jaunā piebūve, autostāvvieta un uzlabotā infrastruktūra ap tirdzniecības parku.»

SIA Linstow Center Management (LCM) ir tirdzniecības centra Alfa attīstītājs un nekustamo īpašumu apsaimniekotājs. Multi Corporationiekšējais dizaina uzņēmums TTDesign ir atbildīgs par piebūves koncepcijas un iekštelpu dizaina izstrādi. Sarma & Norde Arhitekti ir atbildīgi par arhitektoniskajiem risinājumiem un projekta tehnisko izpildi. Piebūves un atjaunošanas tehnisko uzraudzību veiks uzņēmums Forma 2, savukārt Merks ir atbildīgs par tirdzniecības parka būvniecību.

 

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 25 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик