Notiks publiska apspriešana par lokālplānojumu teritorijai senioru ciemata izveidei Alūksnē Ziņas

Notiks publiska apspriešana par lokālplānojumu teritorijai senioru ciemata izveidei Alūksnē

Piektdiena, 21 oktobrī, 2022

Šodien plkst.17.30 Alūksnes novada pašvaldības administratīvās ēkas zālē notiks publiska apspriešana par lokālplānojumu teritorijai senioru ciemata izveidei Alūksnē, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

Alūksnes novada pašvaldība ir izsludinājusi lokālplānojuma nekustamajiem īpašumiem Peldu ielā 5A, Ošu ielā 3, Ošu ielā 5, Ošu ielā 3A un Ošu ielā 3B, Alūksnē, senioru ciemata izveidei pirmās redakcijas publisko apspriešanu, kas ilgs līdz 8.novembrim.

Lokālplānojuma izstrāde saistīta ar pašvaldības mērķi minēto īpašumu teritoriju paredzēt dzīvojamās apbūves un ar to saistīto publisko funkciju attīstībai, tostarp senioru ciemata izveidei, kompleksas infrastruktūras - ielu, centralizētās inženiertehniskās apgādes tīklu - un publiskās ārtelpas izveidei.

Publiskās apspriešanas laikā ar lokālplānojuma materiāliem var iepazīties pašvaldības tīmekļa vietnē "www.aluksne.lv", valsts vienotajā ģeotelpiskās informācijas portālā "www.geolatvija.lv", kā arī izdruku formātā Alūksnes novada pašvaldībā, iepriekš piesakoties.

Rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus var iesniegt līdz 8.novembrim.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 26 dienu portālā
Bija online 9 stundas pirms
Meklētājs būvniecības nozarē