Vebinārā informēs par siltumapgādes sistēmām daudzdzīvokļu ēkās Ziņas

Vebinārā informēs par siltumapgādes sistēmām daudzdzīvokļu ēkās

Pirmdiena, 9 maijā, 2022

 Šodien plkst.14 notiks tiešsaistes seminārs "Siltumapgādes sistēma daudzdzīvokļu ēkā. Tehniskie risinājumi un uzskaite", aģentūru LETA informēja Ekonomikas ministrijā (EM).

Pasākumā par siltumenerģijas uzskaiti stāstīs Rīgas Tehniskās universitātes pārstāvis Aleksandrs Zajacs, bet par individuālo siltuma maksas sadalītāju un individuālu siltumenerģijas patēriņa skaitītāju uzstādīšanas un metodiskajiem norādījumiem stāstīs Latvijas Siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģijas inženieru savienības pārstāvis Aldis Greķis.

Par apkures sūkņiem un siltummaiņiem, kā arī šo tehnoloģiju energoefektīvu pielietojumu stāstīs AS "Lafipa" un Latvijas Siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģijas inženieru savienības pārstāvis Raivis Kolovza, par siltummezglu uzstādīšanu, regulēšanu un kļūdām - SIA "Liepājas enerģija" pārstāvis Mārtiņš Herbsts, bet par siltumapgādes sistēmas montāžu un kļūdām - "Oventrop GmbH & Co.KG" un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras pārstāvis Agris Pavļukēvičs.

Par ugunsdrošības prasībām dzīvojamās mājās runās Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāvis Tomass Lausmā, par siltumapgādes sistēmas balansēšanu - Latvijas Siltumuzņēmumu asociācijas biedrs Agris Patmalnieks, bet par apkures un karstā ūdens cauruļvadu izvēli - Rīgas Tehniskās universitātes un SIA "Akvedukts" pārstāvis Gints Jaudzems.

Pasākums tiek organizēts informatīvās kampaņas "Dzīvo siltāk" un konkursa "Energoefektīvākā ēka Latvijā" ietvaros.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 17 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē