VENTSPILS: TIEŠRAIDĒ VARĒS IEPAZĪTIES AR ELEKTROTEHNIKAS UN ELEKTRONIKAS NOZARES ATTĪSTĪBU Ziņas

VENTSPILS: TIEŠRAIDĒ VARĒS IEPAZĪTIES AR ELEKTROTEHNIKAS UN ELEKTRONIKAS NOZARES ATTĪSTĪBU

Pirmdiena, 31 oktobrī, 2016

Trešdien, 2. novembrī no plkst. 13.30 Ventspils portālā www.ventspils.lv tiešraidē būs iespējams sekot līdzi Ventspils pilsētas domes Uzņēmējdarbības veicināšanas komisijas sēdei, kurā tiks skatīti jautājumi par elektrotehnikas un elektronikas nozares uzņēmumu attīstību pilsētā.

Latvijas Elektrotehnikas un elektronikas rūpniecības asociācijas un SIA “HansaMatrix Ventspils” valdes loceklis Ilmārs Osmanis sniegs informāciju par elektrotehnikas un elektronikas nozares attīstību Latvijā un pasaulē, SIA “HansaMatrix Ventspils” attīstības izaicinājumiem un elektronikas nozares uzņēmējdarbības vidi Ventspils pilsētā.

Ventspils Augstskolas pārstāvis ziņos par elektronikas studiju programmu attīstību, Ventspils tehnikuma pārstāvis ziņos par mehatronikas studiju programmu attīstību, un sēdes nobeigumā notiks diskusija par pašvaldības, izglītības iestāžu un uzņēmēju turpmāko sadarbību elektronikas nozares attīstības veicināšanā. Ar darba kārtību var iepazīties šeit: http://ventspils.lv/lat/ekonomika/109881-tiesraide-vares-iepazities-ar-elektrotehnikas-un-elektronikas-nozares-attistibu-ventspili 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 25 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē