Būvindustrijas lielās balvas starts desmitgadē Ziņas

Būvindustrijas lielās balvas starts desmitgadē

Piektdiena, 11 februārī, 2022

Apbalvojumam Būvindustrijas lielā balva šogad desmit gadu. Jubileja ir nozīmīga, vēl jo vairāk tāpēc, ka apbalvojums visu šo laiku pastāv, pateicoties atbalstītājiem. 

Šogad tie ir gan visu šo periodu lielajam notikumam klātesošie SIA Knauf, SIA Sakret, SIA RERE Grupa, SIA Ramirent Baltic, SIA Peri, SIA Bauroc, gan vēlāk piepulcējušies SIA Firma L4, SIA Thermowhite un pirmo reizi par partneriem kļuvušie OU Kingspan Insolution un VAS Valsts nekustamie īpašumi, ar kuriem jau noslēgti sadarbības līgumi. Taču darbs pie līgumiem vēl turpinās, un atbalstītāju pulks būs lielāks.

Kārtējā darba grupas sanāksmē Zoom platformā tikās apbalvojuma komanda un Latvijas Būvinženieru savienības vadība – valdes priekšsēdētājs Raimonds Eizenšmits un izpilddirektors Ilmārs Leikums –, apbalvojuma vadītāja Mārīte Šperberga, apbalvojuma pārstāve darbā ar atbalstītājiem Nelda Elsiņa, apbalvojuma vadītājas asistente Aija Zūle, žurnāla Būvinženieris galvenais redaktors Uldis Andersons un mākslinieciskā redaktore Vineta Šilberga.

Tika runāts un lemts gan par sadarbību ar partneriem, gan par informāciju sociālajos medijos un cita veida publicitāti, kā arī par apbalvojuma sociālo projektu – talku pie tiem, kuriem klājas grūti, bet kuri daudz dara, lai Latvijai atgrieztu kādu teju pazudušu vietu vai ēku.

Jubilejas reizē visi laureāti saņems skaistu dāvanu: grāmatu Pamatakmens. Būvindustrijas lielā balva. Tajā būs iekļauti visi 120 Pamatakmeni saņēmušie un 120 izcilas viņu būvētas būves. Citi interesenti grāmatu var pasūtīt jau tagad.

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 11 mēnešu 1 diena portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē