Cieņa un atzinība par izcilu veikumu Ziņas

Cieņa un atzinība par izcilu veikumu

Trešdiena, 2 septembrī, 2020

Nozares augstākā apbalvojuma Būvindustrijas lielā balva atbalstītāji aicina pieteikt vērtēšanai gan profesionāļu, gan studentu veikumu.


Būvindustrijas lielā balva ir būvniecības speciālistu augsts vērtējums balvas saņēmēja paveiktajam. Labi, ka balva paredzēta gan profesionālā ceļa sācējiem, studējošajiem, gan aktīvajiem darba veicējiem, gan par mūža ieguldījumu. Tas liecina par ļoti pārdomātu pieeju – ieinteresētības veidošanu jaunatnes vidū, atzinību par lielisku veikumu, kā arī cieņu un pateicību par mūža ieguldījumu. Būvnieku labākā veikuma parādīšana ir ļoti svarīga sabiedrības informēšanai. Lai arī šogad izdodas izcelt daudz lielisku darītāju būvniecības jomā!” pauž Juris Skujāns, Dr. sc. ing., Latvijas Lauksaimniecības universitātes Vides un būvzinātņu fakultātes Arhitektūras un būvniecības katedras profesors.



“Būvniecības nozares augstākā apbalvojuma Būvindustrijas lielā balva 2020 galvenās vērtības ir Latvijas izcilāko inženieru darbu popularizēšana un atzinība nozares labākajiem. Novērtējot un cildinot izcilākos inženierus un viņu ieguldījumu, ir izgaismoti jauni profesionālās izaugsmes virzieni visai būvinženieru saimei. Tādēļ Būvindustrijas lielajai balvai ir svarīga nozīme nozares stabilas attīstības atbalstam, kas balstīta uz jaunās paaudzes izaugsmes sekmēšanu,” uzsver profesore Ineta Geipele, Dr. oec., Rīgas Tehniskās universitātes Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma ekonomikas institūta direktore.


Līdz 15.septembrim piesakiet augstajam apbalvojumam Būvindustrijas lielā balva gan studentus, gan jau praktizējošus kolēģus un sadarbības partnerus, kā arī seniorus. Vairāk informācijas – http://lielabalva.lv/balva/#nolikums.


Būvindustrijas lielā balva 2020 notiek, pateicoties galvenajam partnerim Bauroc, sadarbības partneriem Knauf, Peri, Paroc, ThermoWhite, Primekss, CMB, atbalstītājiem: RERE grupa, Sakret, Ramirent, Velux Latvia, kā arī mediju partneriem – žurnālam Būvinženieris, būvlaukums.lv, buvbaze.lv, abc.lv, building.lv, Laiks Mājai.

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 11 mēnešu 9 dienu portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē