Lielākais gandarījums  kolēģu atzinība Ziņas

Lielākais gandarījums kolēģu atzinība

Ceturtdiena, 10 septembrī, 2020

Nozares augstākā apbalvojuma Būvindustrijas lielā balva atbalstītāji aicina pieteikt vērtēšanai gan profesionāļu, gan studentu veikumu.


"Ik gadu valstī augstāko nozares apbalvojumu Pamatakmeni saņem cilvēki, kas dara vairāk, nekā aprakstīts viņu darba līgumā, un vairāk, nekā no viņiem prasa darba devējs. Viņi patiesi mīl to, ko dara – projektē, būvē, ražo. Izcelsim viņus arī šogad!" mudina Latvijas Būvinženieru savienības (LBS) valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Straume.


"Būvindustrijas lielās balvas pretendentus izvirza biedrības, uzņēmumi, iestādes un vērtē 46 nozares eksperti, tiekoties ar balvai pieteiktajiem klātienē. Tās ir produktīvas tikšanās, gluži kā dalīšanās pieredzē, un ieguvēji ir abās pusēs. Tās ir ļoti koleģiālas, inteliģentas un cieņpilnas attiecības starp kolēģiem. Tāpēc balvai pieteiktie atzīst, ka nav lielāka gandarījuma, kā tikt novērtētam profesionāļu vidē. Nominētajiem piemīt vēlme kļūt aizvien labākiem," stāsta LBS valdes locekle, apbalvojuma Būvindustrijas lielā balva vadītāja Mārīte Šperberga.

Līdz 15.septembrim piesakiet augstajam apbalvojumam Būvindustrijas lielā balva gan studentus, gan jau praktizējošus kolēģus un sadarbības partnerus, kā arī seniorus. Vairāk informācijas http://lielabalva.lv/balva/#nolikums.

Būvindustrijas lielā balva 2020 notiek, pateicoties galvenajam partnerim Bauroc, sadarbības partneriem Knauf, PERI, Paroc, ThermoWhite, Primekss, CMB, atbalstītājiem: RERE grupa, Sakret, Ramirent, Velux Latvia, kā arī mediju partneriem – žurnālam Būvinženieris, būvlaukums.lv, buvbaze.lv, abc.lv, building.lv, Laiks Mājai.

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 11 mēnešu 7 dienu portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē