LBS vadība tiekas ar Liepājas domes pārstāvi Ziņas

LBS vadība tiekas ar Liepājas domes pārstāvi

Piektdiena, 28 janvārī, 2022

Ceturtdien, 27.janvārī, LBS vadība – valdes priekšsēdētājs Raimonds Eizenšmits, valdes priekšsēdētāja pirmā vietniece Helēna Endriksone un izpilddirektors Ilmārs Leikums – tikās ar Liepājas domes izpilddirektora vietnieku būvniecības jautājumos, arī LBS biedru, Didzi Jēriņu.

Lietišķā gaisotnē tika pārrunātas LBS aktualitātes, Liepājas attīstības jautājumi, problēmas un iespējamā sadarbība dažādu jautājumu risināšanā. Didzis Jēriņš vērsa sarunas biedru uzmanību uz Liepājas domes un būvinženieru atzīstamo ieguldījumu pilsētas infrastruktūras, īpaši vides pieejamības uzlabošanā, kā arī ieviesto siltināto un renovēto māju energoefektivitātes rādītāju monitoringu ekspluatācijas laikā un lietotāju reālajiem ieguvumiem no tā. Tika pārrunāta  tikko iznākušo Ēku būvnoteikumu jaunā redakcija, saimnieciski izdevīgākā piedāvājuma kritēriju izvērtēšana publiskajos iepirkumos, tipveida būvniecības līgumu noteikumu izstrāde, kā arī citi pusēm svarīgi jautājumi. 

Sarunas noslēgumā tika nolemts kādā no LBS valdes sēdēm pieaicināt arī citu pašvaldību un pašvaldību savienības pārstāvjus, lai pārrunātu turpmākās sadarbības virzienus un mērķus.

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 11 mēnešu 10 dienu portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē