Skanstes City atver mūsdienīgu konferenču centru Ziņas

Skanstes City atver mūsdienīgu konferenču centru

Trešdiena, 8 septembrī, 2021

"Skanstes City" atver jaunu konferenču centru, kas īpaši piemērots uzņēmumu vajadzībām pēc papildu sanāksmju telpām, pēc kurām šī gada laikā būtiski audzis pieprasījums. Konferenču centrā būs iespējams rīkot dažāda veida pasākumus: video konferences, sanāksmes, komandas apmācības, meistarklases, tikšanās ar biznesa partneriem, kā arī citus pasākumus.

"Redzot to, kā pēdējā laikā mainās uzņēmumu darba vide un darbošanās veids gan Latvijā, gan arī pasaulē, sapratām, ka šāda formāta konferenču centrs būs ļoti nepieciešams "Skanstes City" biroju nomniekiem un citiem uzņēmumiem. Tas ir viens no mūsu mērķiem - nepārtraukti uzlabot un attīstīt "Skanstes City" piedāvāto pakalpojumu klāstu mūsu nomniekiem. Svarīga ir ne tikai telpu iekšējā vide, bet arī ērtības un pakalpojumi, kas pieejami visiem nomniekiem," stāsta "Skanstes City" pārvaldītāja "SG Capital" partneris un valdes priekšsēdētājs Harijs Švarcs.

Konferenču centra kopējā platība sasniedz 240 kvadrātmetrus, piedāvājot trīs dažāda izmēra zāles pasākumiem no 10-45 cilvēkiem, kā arī divas darba telpas telefonsarunām un mazākām sanāksmēm. Centra izkārtojumu iespējams arī ērti pārkārtot vairākās konfigurācijās, to pielāgojot uzņēmuma individuālām vajadzībām. Tas vienlaicīgi kopā varēs uzņemt līdz 80 cilvēkiem.

Jaunais konferenču centrs atrodas biroju kompleksa "Skanstes City" teritorijā, kas nozīmē, ka tā apmeklētājiem būs pieejama plaša autostāvvieta tieši pie konferenču centra, iespēja uzlādēt elektroauto, kā arī izmantot un novietot auto koplietošanas transportlīdzekļus, velosipēdus un skūterus. Nākamgad tiks pabeigts darbs pie Rīgas pilsētas jaunākā parka "Skanstes Dārzi", kas atradīsies tieši blakus "Skanstes City" un sniegs tā nomniekiem unikālās iespējas apvienot darbu un atpūtu patīkamā un zaļā vidē, vienlaicīgi atrodoties pilsētas centrā.

Konferenču centrā uzstādīts atbilstošs tehniskais aprīkojums gan klātienes, gan video sapulcēm. Centrā ir lielizmēra, augstas izšķirtspējas informācijas ekrāni un informāciju dublējoši ekrāni, kā arī prezentācijas pultis, kas ļauj mainīt informācijas slaidus no jebkuras vietas zālē. Pieejama arī video konferenču sistēma, kas ļauj sazināties ar citiem konferenču dalībniekiem jebkurā pasaules vietā, kurā pieejams internets, kā arī baltās tāfeles.

"Pēdējo gadu laikā esam strauji attīstījuši "Skanstes City". Ieguldot 18 miljonus eiro, esam izveidojuši vienu no lielākajām, modernākajām un straujāk augušajām darījuma apkaimēm Rīgā. Šobrīd atveram konferenču centru, savukārt līdz gada beigām vēl paplašināsim stāvvietu skaitu, nodrošināsim papildu auto elektrouzlādes vietas, labiekārtosim āra teritorijas un uzlabosim ilgtspēju," piebilst H.Švarcs.

Par Skanstes City:

"Skanstes City" šobrīd ir viens no lielākajiem biroju kompleksiem Rīgā, kas strauji attīstās. Tas ietver astoņas ēkas Skanstes un Duntes ielā teju 50 000 m2 platībā, kur telpas nomā vairāk nekā 60 Latvijas un ārvalstu uzņēmumi. "Skanstes City" pārvalda "SG Capital", kas ir Baltijas komerciālā nekustamā īpašuma ieguldījumu pārvaldnieks ar uzsvaru uz investīciju ilgtspēju. "SG Capital" ir dibināts 2016.gadā un tā klienti ir vadošie institucionālie ieguldītāji Baltijas reģionā.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 20 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē