Antibakteriālās virsmas no Kronospan Aktuālie padomi

Antibakteriālās virsmas no Kronospan

Trešdiena, 7 aprīlī, 2021

Aizvien augošā interese par sabiedrības veselību un baktēriju izraisītām infekcijām, ir rosinājusi Kronospan pārbaudīt un sertificēt produktus, lai nodrošinātu klientiem augstu kvalitāti apvienojumā ar drošību. Kronospan HPL, kompaktās plātnes un galda virsmas atbilst starptautiskajam standartam ISO 22196:2011, saskaņā ar kuru tiek izmērīta virsmas antibakteriālā efektivitāte un baktēriju daudzuma samazinājums 24 stundu laikā. 

Veiktās pārbaudes un to rezultāti apliecina, ka Kronospan materiālu virsma spēj kavēt mikroorganismu augšanu (Staphylococcus aureus un Escherichia coli). Higiēniski noslēgtā virsma nodrošina to, ka baktēriju un mikrobu daudzums 24 stundu laikā samazinās par 99,9 %. Šī īpašība novērš baktēriju un mikrobu vairošanos, padarot šos materiālus piemērotus vietām, kurās jāievēro augstas higiēnas prasības. Kronospan produktu sertificētās antibakteriālās virsmas īpašības piemīt visiem dekoriem un tekstūrām. Tāpēc ir iespējams viegli saskaņot materiālu dizainus un iegūt harmonisku dizainu.

IZMANTOŠANA:

Mājas. Higiēna un regulāra mājokļa tīrīšana ir būtiska, lai nodrošinātu patīkamu vidi un rūpētos par mājinieku veselību un drošību. Virtuves galda un darba virsmas, sienas paneļi, grīdas segumi un mēbeļu fasādes no antibakteriāla materiāla ļauj vienmēr justies droši savās mājās. 

Darba vieta. Darba vietās ir jāievēro augstas higiēnas prasības, taču arī interjera dizainam un virsmu praktiskumam ir ļoti liela nozīme šajās koplietošanas telpās. Antibakteriālas un viegli tīrāmas virsmas samazina mikrobu nodošanu kolēģiem, apmeklētājiem un pacientiem. 

Sabiedriskās vietas. Cilvēkiem ir nepieciešama pārliecība, ka sabiedriskās vietas ir droša vide, kur atrasties un baudīt dzīvi. Viesnīcas, skolas, iepirkšanās centri un slimnīcas ir vietas, kur ir liela cilvēku plūsma, tāpēc tīrība šajās vietās ir vitāli svarīga. Kronospan antibakteriālie HPL lamināti, kompaktās plāksnes un grīdas segumi tiek piedāvāti ar dažādiem dekoriem, sniedzot neierobežotas dizaina iespējas arhitektiem un dizaineriem. 


Vairāk informācijas par Kronospan antibakteriālajām virsmām.




Meklētājs būvniecības nozarē