Trends 20-21 darba virsmu kolekcija no Kronospan Būvniecība

Trends 20-21 darba virsmu kolekcija no Kronospan

Sestdiena, 11 aprīlī, 2020

Jaunā Kronospan Trends 20/21 kolekcija piedāvā aizraujošus un unikālus augstas kvalitātes darba virsmu dekorus. Kronospan galda virsmas ir rūpīgi saskaņotas ar vispiemērotāko profilu, lai uzlabotu jūsu virtuves, darba vai tirdzniecības telpu izskatu. No klasiskas, izteiksmīgas koka apdares līdz akmens, marmora un betona dekoriem - mūsu darba virsmu piedāvājums ir kā augstas kvalitātes, dizaina un izturības etalons. Jaunās kolekcijas galda virsmas pieejamas klasiskajā noapaļotā post-formed un elegantajā taisnās malas profilā.

 

ABS TAISNA PROFILA DARBA VIRSMAS

Jaunā Trends 20/21 kolekcija ietver septiņus nebijušus un pārsteidzošus darba virsmu dizainus. 1,5 mm ABS apmale nodrošina izturību un elegantu, kvadrātveida izskatu. Vienkāršas, skaidras līnijas padara šīs darba virsmas ideāli piemērotas jebkuram mūsdienīgam vai minimālistiskam virtuves dizainam. Tāpēc arī jaunākā Kronospan kolekcija atklāj mūsdienās tik ļoti aktuālo pilsētvides dizainu, kas atspoguļojas dekoros Flow un Andromeda. Ekstravagantie Flow dekori ir kā metāla un betona apvienojums, kas ir absolūts jaunums interjera dizaina un darba virsmu jomā. Savukārt Andromeda ir izteikts klasiskās elegances un modernisma apvienojums. Vairāk dabīga un rustiska interjera cienītājus noteikti uzrunās jaunie Evoke Oak, kas ataino vecināta un robusta ozolkoka rakstu. Virsmas īpašības: viegli tīrāmas, higēniskas, traipu noturīgas, karstumizturīgas. Izmērs: 38x4100x635 mm.




POST-FORMED DARBA VIRSMAS

Trends 20/21 kolekcija piedāvā piecus galda virsmu dizainus ar nedaudz noapaļotu U-veida profilu vienā vai abās malās. Jaunie dizaini pārsteidz ar savu autentisko izskatu, piemēram, dekori Cloud Nebula un White Valley Granite ir īsta granīta precīzas reprodukcijas. Marmors šajā kolekcijā arī iegūst jaunu izskatu – dekors Grey Atlantic Marble pārsteidz ar nebijušu pelēku toni un spēcīgu, ekstravagantu plaisājumu. Absolūtu eleganci iemieso Cream Navona un Noir Delux – dizaini, kas jebkuru interjeru padara par mūsdienīgas izsmalcinātības piemēru. Jaunās kolekcijas dizainus lieliski papildina arī jaunā Palazzo Touch tekstūra, kas ir radusies iedvesmojoties no vecināta marmora un ziepjakmens. Tekstūrai piemīt marmora dabiskais spīdums un plaisājums, turklāt uz pieskārienu tā sniedz vēsu un vaskainu sajūtu. Virsmas īpašības: viegli tīrāmas, higēniskas, traipu noturīgas, karstumizturīgas. Izmērs: 38x4100x600 vai 38x4100x900 mm.



Jaunākie papildinājumi Kronospan globālajai kolekcijai – Trends 20/21 dekori piedāvāt dizaina risinājumus ikkatrai gaumei – no elegantiem, mūsdienīgiem dizainiem un izsmalcināta itāļu marmora līdz modernai, unikālai akmens un betona apdarei. Šīs jaunās galda virsmas sniegs radošu brīvību dizaineriem un nodrošinās individuāla stila izpausmes iespējas.





Meklētājs būvniecības nozarē