Reaton Ltd ar stendā uzcelto demo dzivokli prezentēs jaunu programmu Mājokļa saimnieks Ziņas

Reaton Ltd ar stendā uzcelto demo dzivokli prezentēs jaunu programmu Mājokļa saimnieks

Trešdiena, 13 martā, 2019

Reaton ar stendā uzcelto demo dzivokli prezentēs jaunu programmu “Mājokļa saimnieks”, pateicoties kurai apdares materiālu izvēle ir kļuvusi ievērojami ērtāka un vienkāršāka.

 

Lai aprēķinātu nepieciešamo apdares materiālu izmaksas mājoklim, tagad tikai jāpareizina sava mājokļa kvadratūru ar izvēlētā apdares varianta fiksēto m2 cenu. Par visu pārējo – no pieteikuma brīža līdz pat materiālupiegādei – parūpēsies mūsu speciālisti. Programma ir domāta ne tikai privātpersonām, bet arī biznesa kilientiem, kuriem ir vairāki nekustamā īpašuma objekti.

Ka arī izstādes laikā tiks prezentēti – japāņu cementšķiedras dekoratīvie paneļi no KMEW, lielformāta akmens masas flīzes no IMOLA, HPL apdares paneļi no KRONOSPAN, presētas akmens vates apdares paneļi ROCKPANEL un jaunums no Reaton durvju ražotnes - ugunsdrošās durvis.

 

SIA “REATON” ir viens no lielākajiem Latvijas daudznozaru uzņēmumiem, kas tirgū darbojas vairāk kā 30 gadus. Galvenie Reaton darbības virzieni: apdares materiālu, mēbeļu un interjera priekšmetu mazumtirdzniecība un materiālu komplektācija celtniecības projektiem. Pie kompanijas sasniegumiem varam uzskaitīt vairāk kā 5000 būvniecības projektus visā Latvijā. Pateicoties kompetencei, pieredzei un plašam sadarbības partneru lokam SIA “REATON” spēj elastīgi izvērtēt klienta vajadzības un saglabāt nemainīgi augstu kvalitāti.

Aivars Litaunieks @aivars_litaunieks
https://www.buvbaze.lv/aivars_litaunieks/
6 gadu 6 mēnešu 2 dienas portālā
Bija online 04 oktobrī 11:48
Meklētājs būvniecības nozarē