Arco Real Estate: Februārī dzīvokļu pārdošanas piedāvājums Rīgā kopumā palielinājās par 17% Ziņas

Arco Real Estate: Februārī dzīvokļu pārdošanas piedāvājums Rīgā kopumā palielinājās par 17%

Trešdiena, 24 martā, 2021

Februārī dzīvokļu pārdošanas piedāvājums Rīgā, salīdzinot ar janvāri, kopumā palielinājās par 17%, bet piedāvājumu skaits lielākajos Rīgas mikrorajonos saglabājās nemainīgs, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus apskatā.

Salīdzinot ar 2020.gada februāri, dzīvokļu piedāvājums kopumā bija mazāks - kopējais dzīvokļu piedāvājumu skaits bija mazāks par 23% nekā pirms gada, bet lielāko mikrorajonu dzīvokļu piedāvājums - par 29%.

Apkopojot dzīvokļu piedāvājumu skaitu Rīgas mikrorajonos, "Arco Real Estate" secina, ka vislielākais piedāvājumu skaits februārī bija Purvciemā. Savukārt vismazākais dzīvokļu piedāvājumu skaits bija Bolderājā.

Pagājušajā mēnesī Rīgas lielākajos mikrorajonos dzīvokļu piedāvājumu skaits gan palielinājās, gan samazinājās. Visvairāk piedāvājumu skaits palielinājās Teikā - par 23%. Savukārt piedāvājumu skaits mēneša laikā visvairāk samazinājās Juglā - par 20%.

Februārī, analizējot piedāvājuma skaitu proporcionāli mikrorajona lielumam, proti, pēc iedzīvotāju skaita, vislielākais piedāvājums konstatēts Āgenskalnā, turpretī Bolderājā piedāvājumu skaits proporcionāli bija vismazākais.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 20 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē