Līgumu par būvdarbiem “Liepājas tramvajs” noslēdz ar “Rīgas tiltiem” Ziņas

Līgumu par būvdarbiem “Liepājas tramvajs” noslēdz ar “Rīgas tiltiem”

Pirmdiena, 4 septembrī, 2017

SIA “Liepājas tramvajs” noslēdzis līgumu ar SIA “RĪGAS TILTI” par projekta “Tramvaja līnijas un piegulošās teritorijas kompleksa rekonstrukcija” realizāciju, kas paredz Tramvaja tilta un Lielās ielas renovāciju, portālam pastāstīja SIA "Liepājas tramvajs" projektu sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Gruntmane.

Līgums tiek īstenots programmas "Izaugsme un nodarbinātība" specifiskā atbalsta mērķa "Attīstīt videi draudzīgu sabiedriskā transporta infrastruktūru" pasākuma "Attīstīt videi draudzīgu sabiedriskā transporta infrastruktūru (sliežu transporta)" projekta “Tramvaja līnijas un piegulošās teritorijas kompleksa rekonstrukcija” ietvaros.

Līguma summa ir 5 173 139,62 eiro un PVN 21% 1 086 359,32 eiro, kas kopā sastāda 6 259 498,94 eiro.

Būvdarbus jāpabeidz 18 mēnešu laikā pēc Būvlaukuma nodošanas SIA “RĪGAS TILTI” rīcībā. Darba, materiālu un iekārtu kvalitātei noteikts garantijas laiks 5 gadi.

Jau iepriekš ziņojām, ka SIA “Liepājas tramvajs” Iepirkumu komisija veica iesniegto piedāvājumu, kas atbilst visām Nolikuma prasībām, atkārtotu vērtēšanu, līguma slēgšanas tiesības piešķirot pretendentam, kas iesniedzis saimnieciski visizdevīgāko piedāvājumu, atbilstoši Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkumu likumam.

Katram no pretendentiem komisija ir piešķīrusi sekojošu vidējo galīgo vērtējumu:

AS “A.C.B.” – 90,00 punkti; SIA “RĪGAS TILTI” – 93,02punkti; personu apvienībai “LNK, Monum” – 80,16 punkti.

Iepirkumu komisija apliecina, ka SIA “RĪGAS TILTI” piedāvājums ir rūpīgi, precīzi un detalizēti izstrādāts konkrētajam nolikumā norādītajam objektam, kas liecina par pretendenta organizētību un atbildību.

Piedāvājumā iekļautā informācija ir detalizēta, strukturēta un savstarpēji saskaņota. Piedāvājuma apraksts ļauj secināt par būvuzņēmēja izpratni, sagatavotību un spējām pienācīgi vadīt būvdarbus, ievērojot pasūtītāja un sabiedrības intereses.

Avots: liepajniekiem.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas