LBS uzņem jaunus biedrus un nosauc kongresā apbalvojamos Ziņas

LBS uzņem jaunus biedrus un nosauc kongresā apbalvojamos

Ceturtdiena, 18 martā, 2021

Latvijas Būvinženieru savienības (LBS) valde februārī apstiprināja divu jaunu biedru uzņemšanu un nosauca četrus biedrus, kuriem biedrības XXXII kongresā 26.martā pasniegs apbalvojumus par mūža ieguldījumu nozarē un jauno speciālistu sagatavošanu.

LBS profesionāļu pulkam pievienojušies Marina Kārkliņa un Reinis Uzuleņš. Ar pretendentiem iepriekš bija tikušies LBS vadības pārstāvji, par kuru rekomendāciju uzņemt jaunbiedrus valdes sēdē ziņoja LBS valdes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Raimonds Eizenšmits.

Marina Kārkliņa ir galvaspilsētas būvvaldes Būvniecības kontroles pārvaldes Rīgas pilsētas būvinspekcijas priekšniece. Viņa ieguvusi inženierzinātņu maģistres grādu Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU) ar kvalifikāciju siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģijās. Būvuzraugs Reinis Uzuleņš ir SIA RoadLat valdes priekšsēdētājs. Viņš RTU ieguvis profesionālo maģistra grādu kā transportbūvju inženieris.

Apbalvojumus par mūža ieguldījumu būvniecībā 26.marta kongresā pasniegs Rūtai Krastiņai, Jānim Ivbulim un Annai Ķuzānei. Par apbalvošanai pieteiktajiem biedriem valdei ziņoja LBS speciālists Romāns Auniņš.

Rūtu Krastiņu apbalvošanai pieteikusi LBS valdes priekšsēdētāja vietniece, SIA LBS Konsultants valdes priekšsēdētāja Helēna Endriksone, rekomendējuši LBS valdes loceklis Romāns Auniņš un LBS Konsultants speciālists Mārtiņš Draudiņš.
SIA LBS Konsultants izpilddirektora vietnieku Jāni Ivbuli apbalvojumam ieteikuši kolēģi no SIA LBS Konsultants, rekomendējuši Latvijas Logu un durvju ražošanas asociācijas valdes priekšsēdētājs Ivars Buls, Knauf tehniskais direktors Andris Veinbergs un LBS Madonas kopas vadītāja Skaidrīte Zepa.

Arhitekti Annu Ķuzāni apbalvojumam pieteicis SIA PKE direktors Raimonds Eizenšmits, rekomendējuši Rūmenes muižas pārvaldnieks Gundars Jurēvics un arhitekte Zaiga Gaile. Apbalvojumu par ieguldījumu jauno būvinženieru sagatavošanā pasniegs SIA LBS Konsultants mācību vadītājai un būvmateriālu ekspertei Inārai Eglei. Viņa apbalvojumam pieteikta no SIA LBS-Konsultants, rekomendāciju sniegusi LBS Madonas kopas vadītāja Skaidrīte Zepa.

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 11 mēnešu 11 dienu portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē