Izsludināts 12 miljonu eiro vērtais iepirkums Daugavas stadiona vieglatlētikas manēžas projektēšanai un būvniecībai Ziņas

Izsludināts 12 miljonu eiro vērtais iepirkums Daugavas stadiona vieglatlētikas manēžas projektēšanai un būvniecībai

Sestdiena, 20 februārī, 2021

VSIA "Kultūras un sporta centrs "Daugavas stadions"" izsludinājis 12 miljonu eiro vērtu iepirkumu stadiona vieglatlētikas manēžas ar multifunkcionalitāti projektēšanai un būvniecībai, liecina informācija Elektronisko iepirkumu sistēmā.

Būvniecības tehniskajā specifikācijā paredzēts izstrādāt Daugavas stadiona vieglatlētikas manēžas ar multifunkcionalitāti būvprojektu, pamatojoties uz SIA "Otrā avēnija" izstrādāto tehnisko specifikāciju un projektēšanas programmu, kā arī saskaņā ar Rīgas pilsētas būvvaldes izdoto būvatļauju ar projektēšanas nosacījumiem.

Vieglatlētikas manēžā ar multifunkcionalitāti jāparedz visi "World Athletic" noteikumiem atbilstošie vieglatlētikas sektori, nodrošinot pilnu funkcionalitāti vieglatlētikas treniņu un sacensību norisei, kā arī jāņem vērā biedrības "Latvijas Vieglatlētikas savienība" norādījumi.

Tāpat konkursa uzvarētājam projektā jāveic būvdarbi. Būvdarbu laikā projekta attīstītājs varēs izmantot tikai būvniecībai nodoto teritoriju, ievērojot publisko masu pasākumu norises drošības noteikumus kultūras un sporta pasākumu laikā. Būvprojekta laikā jānodrošina autoruzraudzība būvdarbu laikā. 

Kā norādīts projekta nolikumā, projekta pieejamais maksimālais finansējuma apjoms ir 12 miljoni eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN). Līguma izpildes termiņš ir 19 mēneši no līguma abpusējas parakstīšanas dienas, ieskaitot būvprojekta izstrādi un saskaņošanu institūcijās.

Pretendenti piedāvājumus var iesniegt līdz 22.marta plkst.10 Elektronisko iepirkumu sistēmā.

Būvprojektam "Daugavas stadiona vieglatlētikas manēžas ar multifunkcionalitāti būvprojekta izstrāde, autoruzraudzība un būvdarbi" ir piesaistīts Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums no projekta "Kultūras un sporta kvartāla izveide Grīziņkalna apkaimē".

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 25 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē