Gada noslēdzošā LBS valdes sēde Ziņas

Gada noslēdzošā LBS valdes sēde

Ceturtdiena, 17 decembrī, 2020

Arī decembra Latvijas Būvinženieru savienības (LBS) valdes sēde notika attālināti, katram pie sava datora klausoties, runājot, diskutējot, izsakot viedokļus un priekšlikumus. 

Valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Straume minēja galvenos paveiktos darbus 2020.gadā un 2021.gada uzdevumus, ieskicējot konkrētu pasākumu norises laiku. Aktuālākais ir LBS kongress, kas, visticamāk, notiks attālināti. 2021.gadā būs valdes vēlēšanas. Līdz ar to daudz organizatorisku darbu.

Valdes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Raimonds Eizenšmits pastāstīja par vairākām būtiskām izmaiņām biedrības statūtos. Lai tās apstiprinātu un vienlaikus izmēģinātu, kā organizēt attālināto kongresu martā, 26.janvārī plānots LBS ārkārtas kongress.

Savukārt 23.februārī notiks diskusija ar visiem kandidātiem valdes vēlēšanām.

Daudziem šis gads bijis sarežģīts, arī SIA LBS-Konsultants nācās pārkārtoties, organizējot seminārus un ekspertu darbu. Par to stāstīja uzņēmuma valdes priekšsēdētāja Helēna Endriksone.

Nervus un lielu pacietību LBS Būvniecības speciālistu sertificēšanas institūcijas (BSSI) darbiniekiem prasa Ekonomikas ministrijas deleģēto uzdevumu izpilde. Par gaidāmajiem izaicinājumiem 2021.gadā valdi informēja BSSI galvenā administratora vietniece Vaira Ronimoisa.

Par būvniecības aktivitātēm 2020.gadā, kā arī par LBS reģionālo kopu darbu runāja Juris Mellēns, Sandra Gusta, Imants Dreiblats, Andris Veinbergs, Artis Dzirkalis, Alberts Krols, Vija Gēme, Ilmārs Leikums un Aivars Brambis.

Mārīte Šperberga mudināja katram pie sava datora pacelt simbolisko ūdens, tējas, vīna vai kāda cita dzēriena glāzi pēc izvēles un vēlēja visiem veiksmi, izturību, pacietību, kā arī saglabāt humoru un optimismu šajā brīžiem lielajā haosā, birokrātijā, juristu/būvnieku un varas cīņās. Par sapratni un veselo saprātu! Lai izdodas 2021.gadā!

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 10 mēnešu 30 dienu portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē