Ventspilī koplietošanas teritorijās izbūvēti jauni apgaismojumi Ziņas

Ventspilī koplietošanas teritorijās izbūvēti jauni apgaismojumi

Ceturtdiena, 17 decembrī, 2020

Atsaucoties uz iedzīvotāju ierosinājumiem, Ventspilī ir izbūvēts papildu ielu apgaismojums Celtnieku ielā 2a un veikta apgaismojuma pārbūve pie autostāvvietām Inženieru ielā 69 un 69a, aģentūru LETA Ventspils pašvaldības iestādes "Komunālā pārvalde" sabiedrisko attiecību speciāliste Sigita Znotiņa.

Uzklausot un izvērtējot daudzdzīvokļu māju iedzīvotāju un mājas pārvaldnieku ierosinājumus efektīvāk izgaismot koplietošanas teritoriju pie auto stāvvietām Inženieru ielā 69 un 69a, "Komunālā pārvalde" veica infrastruktūras labiekārtošanas organizēšanas darbus, kā rezultātā tika uzstādītas energoefektīvas laternas ar LED gaismekļiem. 

Znotiņa sacīja, ka, vienlaicīgi atsaucoties uz iedzīvotāju ierosinājumiem, tika izbūvēts papildu apgaismojums Celtnieku ielā 2a, pie Talsu ielas 48 uzstādot trīs jaunas energoefektīvas laternas ar LED gaismekļiem.

Ventspils pašvaldība ik gadu īsteno daudzus pilsētas labiekārtošanas projektus, kuros, gan iekšpagalmu, gan ielu izbūves darbos, tiek organizēta ielu apgaismojuma uzlabošana un izbūve, tādējādi Ventspils ielas un iekšpagalmi ik gadu kļūst arvien gaišāki.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 23 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē