Aktuālie transportlīdzekļu satiksmes ierobežojumi Rīgas pilsētā. Ziņas

Aktuālie transportlīdzekļu satiksmes ierobežojumi Rīgas pilsētā.

Piektdiena, 2 septembrī, 2016

Sakarā ar ūdensvada izbūves darbiem Krustpils ielā no 1.augusta līdz 11.oktobrim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Krustpils ielas posmā no Slates ielas līdz Sila ielai. 

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt  transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas slēgtajā ielas posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā transporta satiksmi.

Sakarā ar ēkas fasādes atjaunošanas darbiem no 19. jūlija līdz 30. septembrim vakara un nakts stundās - no plkst.20.00 līdz 7.00 - tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana, kā arī daļēji tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Audēju ielas posmā un virzienā no Vaļņu ielas līdz Aspazijas bulvārim.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas ielas ierobežotajā posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā transporta satiksmi.

Būvdarbu laikā no 6. jūnija līdz 30. septembrim tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Ropažu ielas vietējās satiksmes joslā posmā no Lēdmanes ielas līdz ēkai Ropažu ielā 6.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas ielas slēgtajā posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā transporta satiksmi.

Sakarā ar būvniecības darbiem no 11. janvāra līdz 31. decembrim ir slēgta transportlīdzekļu satiksme Minsterejas ielā, posmā no 11. novembra krastmalas līdz ēkai Kungu ielā 25. Par darbu veikšanu ir atbildīga SIA „Homeland būve”.  

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas Minsterejas ielas slēgtajā posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā transporta satiksmi.

Sakarā ar ēkas Vaļņu ielā 47 rekonstrukcijas darbiem no 9. marta līdz 2017. gada 25. augustam ir slēgta transportlīdzekļu satiksme (izņemot ar SIA „Largus būve” atļaujām) Rīdzenes ielas posmā no 13. janvāra ielas  līdz ēkai Vaļņu ielā 47.  

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas ielas slēgtajā posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā transporta satiksmi.   

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 18 stundas pirms
Meklētājs būvniecības nozarē