Hansgrohe modernai virtuvei! Aktuālie padomi

Hansgrohe modernai virtuvei!

Trešdiena, 7 oktobrī, 2020

      Lai veidotu izlietnes zonu par daudzfunkcionālu virtuves centru, Hansgrohe kopā ar pasaulē zināmo dizaina studiju Phoenix Design rada unikālus izlietņu un jaucējkrānu komplektus, kas papildina viens otru un harmoniski apvieno augstas kvalitātes ekskluzīvu dizainu un funkcionalitāti, kā arī vienlaikus to minimālistiskais dizains ir lieliski piemērots modernām virtuvēm.


Šogad virtuves jaucējkrānu kolekcija tika papildināta ar diviem jaunumiem – Talis M54 un Aquno Select M81, kas tika prezentēti pasaulē lielākajā santehnikas izstādē ISH Vācijā, Frankfurtē. Tiem, kas vēlas vēl lielāku saskaņotību un eleganci virtuvē, Hansgrohe savu klāstu ir papildinājis ar jaunām tērauda un akmens masas izlietnēm, kā arī izlietņu un ūdens maisītāju komplektiem.

TALIS M54 – iespaidīgs minimālisms


 
      Jaunā Talis M54 virtuves ūdens maisītāja dizains veidots minimālisma stilā. To var iegādāties gan ar hroma un nerūsējošā
tērauda apdari, gan matētā melnā krāsā, kas akcentē tā elegantās līnijas. U vai L veida snīpis piemērots jebkurai virtuvei, un Talis M54 teicami pārvērtīs izlietni par virtuves centru. Jaucējkrāns ir veidots, īpaši nepielāgojot to noteiktam virtuves stilam, tāpēc tā trīs zīmīgās formas un dažādās apdares iespējas ļauj tam harmoniski iekļauties gandrīz katrā virtuves dizaina risinājumā.
Ar ergonomisko rokturi var ērti regulēt ūdens plūsmu. Laminārā plūsma ar ātrumu 7 l minūtē ļauj ātri piepildīt arī lielākus tilpumus. Un otrādi – īpaši ekonomiskais dušas izsmidzināšanas režīms samazina plūsmas ātrumu līdz 3,5 litriem minūtē, ietaupo ūdeni un enerģiju. Intuitīvā ieslēgšanas poga palīdzēs katrai jūsu roku kustībai neatkarīgi no tā, vai mazgājat rokas vai dārzeņus. Maisītāja izvelkamais izsmidzināšanas uzgalis ļauj viegli notīrīt visu izlietnes virsmu,kā arī piekļūt citām mājsaimniecības lietām, piemēram, augu podiem.

AQUNO SELECT M81 – duša dārzeņiem un augļiem


 
Jaunais Aquno Select M81 virtuves jaucējkrāns ir inovatīva integrēta sistēma ar zīmolu Aquno, kurā apvienoti divi vārdi aqua un unit – ūdens un elements –, jo ar to iespējams izjust gluži jaunu lietotāja sadarbību ar ūdeni virtuvē.


Aquno Select M81 futūristiskais, ekstravagantais dizains un vienkāršās formas saista uzmanību un saplūst ar jebkuras virtuves stilu. Jūs varat izvēlēties no diviem variantiem – ar L formas snīpi, kas akcentē maisītāja stingrās līnijas, vai arkveida formu, kas uzsver apaļu un taisnstūra formu sinerģiju. Pirmo reizi santehnikas nozares vēsturē Hansgrohe papildina laminārās plūsmas un dušas režīmus arī ar trešo – īpaši vieglo, plakano SatinFlow izsmidzināšanas strūklu ar maigu un blīvu plūsmu, kas aprīkota ar daudzām atsevišķām sprauslām. To galvenokārt izmanto dārzeņu un augļu ātrākai un ērtākai skalošanai, bet var arī mazgāt traukus ar lielām virsmām vai ērti noskalot rokas. Novatoriskais sprauslu izvietojums un skaits nodrošina ievērojami vienmērīgāku ūdens pilienu sadalījumu, tādēļ produkti tiek mazgāti daudz rūpīgāk un saudzīgāk, minūtē izlietojot tikai četrus litrus ūdens un nodrošinot vismaz 50% ekonomiju salīdzinājumā ar mums ierastajām ūdens strūklām. Aquno Select M81 ir interesants ne tikai ar rūpīgi pārdomātu dizainu, bet arī vieglitīrāmām virsmām un ērtu tā režīmu maiņu. Roktura svira ir maisītāja labajā pusē, savukārt Select režīmu maiņas poga ir kreisajā pusē, tāpēc ir ērta visu Aquno Select M81 funkciju kontrole.

Izlietņu un jaucējkrānu kolekcijas


Ražotājs Hansgrohe piedāvā ne tikai ergonomiskus un ērtus virtuves jaucējkrānus, bet arī augstākās kvalitātes izlietnes, kas tiem ir ideāli piemērotas. Hansgrohe izlietnes radītas minimālisma stilā un izgatavotas no diviem augstas kvalitātes materiāliem – nerūsējošā tērauda un mākslīgā granīta. Granīta izlietnes tiek piedāvātas trīs krāsās: melnā grafīta, akmens pelēkā un betona pelēkā krāsā. Komplektā esošie jaucējkrāni ir hromēti vai no nerūsējošā tērauda.

Visa produkcija iegādājama komforts.net

Renāte Bērzkalne @renate
https://www.buvbaze.lv/renate/
6 gadu 8 mēnešu 15 dienu portālā
Bija online 07 maijā 09:37
Meklētājs būvniecības nozarē