PAROC Hvac Fire BlackCoat LT nodrošina sertificētu ugunsdrošības izolācijas produktu klāstu ventilācijas kanāliem. Būvniecība

PAROC Hvac Fire BlackCoat LT nodrošina sertificētu ugunsdrošības izolācijas produktu klāstu ventilācijas kanāliem.

Otrdiena, 6 oktobrī, 2020

Mūsdienās iekarināmie cauruļvadi ir daļa no lielu tirdzniecības centru vai citu sabiedrisku ēku interjera. Estētikas nolūkiem visbiežāk šie izolētie cauruļvadi ir pārklāti ar alumīnija foliju. Vietās, kur ventilācijas kanāliem nepieciešams ievērot arī ugunsdrošības prasības, izolācijas risinājumiem jābūt ne tikai estētiski pievilcīgiem, bet tiem arī uz noteiktu laika periodu jānodrošina ugunsaizsardzība. Lai apmierinātu šīs estētiskās un ugunsdrošības prasības, Paroc izstrādājis PAROC Hvac Fire BlackCoat LT produktu klāstu ar īpašu pārklājumu, kas galvenokārt nodrošina funkcionalitāti un vienlaikus ir neuzkrītošs.

 

PAROC Hvac Fire BlackCoat LT sertificētā sistēma sastāv no akmens vates paklājiem un plāksnēm, kas no vienas puses pārklāti ar melni matēta alumīnija pārklājumu, kā arī vairākiem apstiprinātiem un īpaši paredzētiem Paroc aksesuāriem - izolācijas lentēm, metināšanas tapām un aplokiem. Ar eleganti melnu apdari visi sistēmas elementi nodrošina nepieciešamo gaisa kanālu ugunsdrošības līmeni. PAROC Hvac Fire BlackCoat LT produktiem nav nepieciešama papildu krāsošana vai apdare, kas ietaupa laiku un resursus.

 

PAROC Hvac Fire BlackCoat LT produktu klāsts nodrošina pirmšķirīgas ugunsdrošības īpašības ar elegantu, neuzkrītošu apdari, kas vislabāk piemērots tādās sabiedriskās un augsta līmeņa vietās kā tirdzniecības centros, kinoteātros, teātros utt., kur nepieciešams ievērot īpašas ugunsdrošības prasības.

 

Papildu informācijai:  www.paroc.lv/risinajumi/hvac/ventilacijas-kanali-ar-ugunsdrosibas-izolaciju

noname_18615 @noname_18615
https://www.buvbaze.lv/noname_18615/
8 gadu 6 mēnešu 10 dienu portālā
Bija online 13 februārī 02:00
Meklētājs būvniecības nozarē