TC Komforts septembra mēnesī jebkuram Purmo radiatoram un Bosch gāzes apkures katlam atlaide -20! Remonts

TC Komforts septembra mēnesī jebkuram Purmo radiatoram un Bosch gāzes apkures katlam atlaide -20!

Pirmdiena, 7 septembrī, 2020

Septembra mēnesī jebkuram Purmo radiatoram un Bosch gāzes apkures katlam atlaide -20%!

Pērkot jebkurus piecus Purmo radiatorus kopā ar Bosch gāzes apkures katlu saņem par brīvu digitālo lāzera tālmēri.



PURMO radiatori ir paredzēti slēgtajām apkures sistēmām, kuras ir rūpīgi aizsargātas pret brīvā skābekļa iekļūšanu. Cieši noslēgtā, rūpīgi izstrādātā sistēma saglabā enerģiju un sistēmas komponentus.PURMO radiatoru darba spiediens ir 10 bāri. PURMO radiatoru spiediena izturība tiek nodrošināta ražošanas procesā, pārbaudot spiedienu katrā radiatorā atsevišķi.
PURMO radiatori ir veidoti lietošanai parastās dzīvojamajās telpās. Sanitārajā mezglā (sanitārajās telpās) radiatori ir jāpiestiprina pie sausās sienas un tos nedrīkst piestiprināt, piemēram, tieši blakus dušai. Ja radiatori tiek lietoti ap peldbaseiniem vai citās pastāvīgi mitrās telpās, mēs iesakām, tiem veikt īpašu virsmas apstrādi, kā karsta galvanizēšana.

Purmo produkcijai 10 gadu garantija!

PURMO radiatorus skatīt šeit 


Bosch gāzes kondensācijas tipa apkures tehnika – efektīvai siltuma izmantošanai
Gāzes kondensācijas tipa apkures iekārtās tiek lietota efektīva siltuma rekuperācijas metode, lietderīgi izmantojot siltumu, kas parasti aizplūst ar dūmgāzēm.
Pazeminot dūmgāzu temperatūru un līdz ar to kondensējot tajās esošo ūdens tvaiku, tiek iegūts papildu siltums, kuru novada apkures sistēmā. Ieguvums - vairāk siltuma ar mazāku gāzes patēriņu.
Izvēles un komforta iespējas
Dzīvoklim ar vienu vannas istabu vispiemērotākie ir kombinēto katlu modeļi, kur ūdens tiek sildīts caurplūdes režīmā. Ja paredzams lielāks karstā ūdens patēriņš, jāizvēlas modelis ar karstā ūdens tvertnes pieslēgumu.
Bosch kondensācijas apkures tehnika – lieliska cenas un veiktspējas attiecība Kondensācijas apkures tehnikas jomā Bosch ir daudzas desmitgades ilga pieredze. Bosch izstrādātie pie sienas stiprināmie gāzes kondensācijas tipa apkures katli atbilst apkures ērtību visaugstākajiem standartiem. Tie garantē augstu energoefektivitāti un ir apkārtējai videi draudzīgi. Bosch piedāvā uzticamo vācu tehnoloģiju kvalitāti apvienojumā ar lielisku cenas un veiktspējas attiecību.

BOSCH apkures iekārtas skatīt šeit

 

Renāte Bērzkalne @renate
https://www.buvbaze.lv/renate/
6 gadu 7 mēnešu 20 dienu portālā
Bija online 07 maijā 09:37
Meklētājs būvniecības nozarē